Računalništvo, telefonija
05.04.2007 14:43

Deli z drugimi:

Share

Voljatelova poslovna IP-telefonija

Poslovna IP-telefonija, ki jo na slovenskem trgu ponuja družba Voljatel skupaj s svetovnim liderjem na področju inteligentnih komunikacij družbo Avaya, je poslovna novost in inovacija na slovenskem tržišču, saj prinaša poslovnim uporabnikom številne nove funkcionalnosti, možnosti in ugodnosti.

Voljatel je prvi in edini ponudnik v Sloveniji, ki ponuja storitev poslovne IP telefonije skupaj s popolnim naborom komunikacijskih aplikacij in rešitev za podjetja v poslovnem modelu gostovanja na lastni infrastrukturi in omrežju, vendar brez prisile po odpovedovanju in kompromisih, ki jih terjajo druge ponudbe ter rešitve na trgu. Gre torej za upravljano storitev, katere glavne tehnološke komponente omogočajo cenovno učinkovitost IP telefonije najvišjega kakovostnega razreda za podjetja in organizacije vseh velikosti in vrst.

Za poslovne IP komunikacije in izvajanje velikega nabora drugih storitev sta poslej uporabljana lokalno IP omrežje naročnika in širokopasovna povezava na omrežje ponudnika storitev, kar pomeni boljše izkoriščanje povezav in obstoječih mrežnih resursov, saj omrežje poslej ni namenjeno zgolj prenosu podatkov.

Prava vrednost storitve Voljatelove poslovne IP telefonije pa je v številnih prednostih za poslovnega uporabnika, kot so znižanje stroškov, manjše tveganje in boljša učinkovitost dela.

Podjetje, ki se odloči za Voljatelovo storitev poslovne IP telefonije, ni več prisiljeno investirati svojih virov v nakup IP PBX sistema ter pripadajoče opreme. Namesto tega plača zgolj mesečno naročnino, katere višina je določena na podlagi števila delovnih mest in paketa opreme, ter storitve, ki jih izbere za posamezno delovno mesto. Podjetje se s tem izogne investicijam v opremo, usposabljanju zaposlenih za administracijo in podporo sistema, vzdrževanju ter podpori, saj za vse to skrbi ponudnik Voljatel.

Poslovna IP telefonija temelji na poslovnem modelu gostovanja opreme na infrastrukturi, ki je nameščena v varnem in varovanem podatkovnem centru podjetja Voljatel, s čimer se naročnik storitve izogne tudi številnim tveganjem. Ločevanje prometa z javnim internetnim omrežjem in prometom, ki poteka skozi uporabo poslovne IP telefonije, predstavlja varnost podatkov, 24-urno vzdrževanje, ki je omogočeno vsakemu naročniku, pa še izpolnjuje nivo kakovosti in varnosti storitve.

Združitev omrežja za prenos govora in podatkov pa prinaša poleg tega tudi celo paleto dodatnih storitev, kot so prikaz različnih sporočil na telefonu, uporaba računalnika za vzpostavitev klicev, prikaz elektronske pošte, dostop do spleta ter konvergenco fiksne in mobilne telefonije v en sistem. Slednja omogoča sočasno dostavo telefonskega klica na telefon v pisarni in na mobilni telefon.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več