Računalništvo, telefonija
24.07.2017 07:45

Deli z drugimi:

Share

Vodotesni telefon za smešno nizko ceno!

Pametni mobilni telefon NOMU S30 Mini za malo denarja ponuja veliko!
Pametni mobilni telefon NOMU S30 Mini za malo denarja ponuja veliko!

Mobilni telefoni in druga elektronska oprema se z vodo navadno ne razumejo ravno najbolje. Zaradi tega seveda pazimo nanje, da jih ne bi zmočili ali da nam ne bi padli v vodo. Pri uporabi pametnega mobilnega telefona NOMU S30 Mini teh skrbi ne bomo imeli, saj je naprava združljiva z mednarodnim standardom IP68. To namreč pomeni, da je ta pametni mobilni telefon odporen tako proti vodi kot proti prahu in ga bomo brez večjih skrbi lahko uporabljali tako na terenu in naravi kot ob vodi.

Pametni mobilni telefon NOMU S30 Mini se lahko pobaha še s solidno strojno opremo. Ta namreč obsega štirijedrni procesor frekvence 1,5 gigahercev, tri gigabajte sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik z 32 gigabajti prostora. Za prikazovanje slik je zadolžen 11,9-centimetrski (4,7-palčni) zaslon visoke ločljivosti, za kakovostni zajem fotografij in videoposnetkov pa je na voljo fotoaparat ločljivosti osem milijonov slikovnih točk s kakovostnim slikovnim tipalom podjetja Sony.

Čeprav je pametni mobilni telefon NOMU S30 Mini opremljen s solidno strojno opremo in se ponaša s standardom IP68, je njegova maloprodajna cena nadvse ugodna. Zanj je namreč v prosti prodaji treba odšteti zgolj 137 evrov (http://bit.ly/NOMU-S30-Mini-RN). S popustom pa je telefon lahko naš že za preračunanih 68 evrov, pri čemer lahko ta popust koristi le prvih 10 strank na dan.


Prijavi napako v članku