Igre
20.07.2009 10:41
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Virtualno dirkaško prvenstvo!

Slo-Racing: WTCC
Slo-Racing: WTCC

Za vse nas, ki v resničnem življenju nimamo priložnosti voziti dirkalnikov, je kdaj vredno poskusiti alternativo. Računalniške simulacije so napredovale do te mere, da je virutalno dirkanje vse popularnejše tudi v Sloveniji. Predstavljamo Slo-Racing, slovenski virtualni dirkaški portal.

Slo-racing je nastal v drugi polovici leta 2007 kot slovenski odgovor na sicer že ustaljene mednarodne portale, ki združujejo virtualne dirkače ob nedeljah zvečer na skupnih dirkah. Na spletnem naslovu www.slo-racing.com si lahko preberete vse o novostih na področju računalniškh simulacij dirkanja, na forumu pa najdete klapo, s katero se pogovorite o igrah ali pa le obujate spomine na legendarni Colin McRae 2

Glavna dejavnost Slo-Racinga je seveda organizacija prvenstev. Zmogljivi strežniki omogočajo nemoteno zabavo dvajsetih in več dirkačev, ki se merijo v prvenstvih WTCC, BTCC, STCC (vse prek igre Race07), WRC, ter F1 in slovenskem Clio Cupu (oboje prek igre rFactor).

Na spletni strani Slo-Racinga se lahko vpišete tudi v profesionalni program GPCOS, ki hrani celotno statistiko vaše virtualne dirkaške kariere. Prvenstvo WTCC, organizirano s strani Slo-Racinga, je tudi uradna liga, ki jo priznava vodstvo igre Race07. Odvoženi sta bili že dve sezoni, zadnje se je udeležilo 21 tekmovalcev, po poletnem premoru pa bo na sporedu že tretja.


Prijavi napako v članku