Življenjski slog
21.12.2021 13:07
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi robotski sesalnik ceneje kot kadar koli prej

EDIT / DODANO 21. 12. 2021

Spletni prodajalec je še dodatno znižal ceno iz 447,49 evrov na neverjetnih 357,99 evrov. Kje lahko izkoristite to akcijo? TUKAJ. Pohitite, saj ponudba velja le do konca leta oziroma do razprodaje zalog.

Xiaomi je v zadnjih nekaj letih zrastel v največji tehnološki konglomerat na svetu. Postavil se je ob bok Samsungu in Applu. Čeprav je najbolj poznan po pametnih telefonih, je njihov vpliv moč občutiti na skoraj vsakem področju, tudi v gospodinjstvu. Njihovi robotski sesalniki oziroma pomočniki so poznani po svoji kvaliteti, priročnosti in nizki ceni v primerjavi s konkurenco. Robotski sesalnik Viomi S9 je po zaslugi spletnega prodajalca Cafago na voljo po najbolj znižani ceni doslej. Kje? TUKAJ. Cena? 357,99 evrov. Neverjetno, kajne?

Kot že rečeno gre za robotski sesalnik, ki pa dela več kot le sesa. Gre za 3-v-1 robotskega pomočnika, kar pomeni, da bo poskrbel za brisanje, pometanje in sesanje. Čeprav gre za večopravilnega robota, za svojo funkcionalnost ne žrtvuje del svoje zmogljivosti. Da bo hiša čista, brez kančka umazanije poskrbi zmogljiv motor, iz katerega boste iztržili do 2800 paskalov sesalne moči. Motor deluje vzajemno z litijevo baterijo kapacitete 5200 miliamperskih ur, kar zadostuje za do 3,6 ure čiščenja in pokrije 320 kvadratnih metrov prostora.

Ker je govora o pametnem robotu z lastno umetno inteligenco, potem pričakujemo tudi nekaj naprednih funkcij. Za inteligentno usmerjanje po prostorih, kjer je polno raznovrstnih ovir, poskrbi LDS AI laserska preslikava. Možgani robota prav tako dovoljujejo shranjevanje več zemljevidov, kar je odlično za večnadstropne domove. Preko aplikacije lahko nastavite pametni nadzor za načrtovanje čiščenja, ciljno čiščenje določenih prostorov in podobno. Običajno so bile preproge največji sovražnik robotskih sesalnikov. Viomi S9 pa s pomočjo avtomatskega tlačenja poskrbi za globlje čiščenje preprog.

Viomijev najnovejši robotski sesalnik je zdaj opremljen tudi s sistemom za samodejno odstranjevanje umazanije, ki prinaša impresivno tridnevno prostoročno čiščenje in preprečuje sekundarno onesnaževanje zaradi dotika in vdihavanja prahu, še posebej pomembno za tiste, ki trpijo zaradi alergij na pršice.

Zaradi svojega ultra tankega dizajna bo čiščenje pod posteljami, kavčem in ostalih pohištvom postala mala malica. Če se želite znebiti odgovornosti čiščenja in delo prepustiti robotu, potem še danes skočite na TO POVEZAVO in si priskrbite svojega robota Viomi S9. Spletni prodajalec poskrbi za hitro dostavo iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki Viomi S9

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

ONEDRONE d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 36, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 041 688 150