Monitorji
25.10.2010 14:38

Deli z drugimi:

Share

Viewsonic VX2258wm: vsestransko uporabni večtočkovni zaslon

Večtočkovni zaslon Viewsonic VX2258wm bo občutno pohitril delo z operacijskim sistemom Windows 7.
Večtočkovni zaslon Viewsonic VX2258wm bo občutno pohitril delo z operacijskim sistemom Windows 7.

Microsoftov operacijski sistem Windows 7 je med uporabniki žepnih in tabličnih računalnikov izjemno priljubljen, saj omogoča večtočkovno upravljanje z vsebinami. To funkcionalnost bomo lahko kmalu s pridom koristili še uporabniki osebnih računalnikov. Podjetje Viewsonic je namreč predstavilo izjemno zanimivi večtočkovni zaslon VX2258wm, ki je opremljen z napredno tehnologijo Infrared Optical Imaging. Z na dotik občutljivim novincem bomo tako zagotovo pohitril marsikatero opravilo v Oknih 7.

Večtočkovni zaslon VX2258wm je seveda pisan na kožo še ljubiteljem računalniških iger in filmofilom, saj lahko izrisuje slike z ločljivostjo do 1.920 x 1.080 točk (1.080p), pri čemer odzivni čas ni večji od pet milisekund. Novi zaslon lahko brez težav uporabljamo celo v nekoliko svetlejših prostorih, saj ponuja dinamično kontrastno razmerje 100 tisoč proti 1. Novinec še v polni meri podpira zaščitno tehnologijo HBDP (High Bandwidth Digital Protection) zgoščenk Blu-ray in je opremljen z relativno kakovostnim zvočniškim sistemom.

Vsestransko uporabni večtočkovni zaslon Viewsonic VX2258wm bo sprva naprodaj le na Otoku. Zanj bo potrebno britanskim trgovcem odšteti preračunanih 135 evrov. Ni slabo za na dotik občutljiv zaslon z 22-palčno oziroma 56-centimetrsko diagonalo, a ne?

Vas zanima več iz te teme?
ViewSonic monitorji LCD monitorji 4K monitorji

Prijavi napako v članku