Računalništvo, telefonija
26.04.2019 11:15
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Veracomp uradni distributer za produkte Huawei enterprise

Slovensko podjetje Veracomp d.o.o. je postalo uradni distributer za produkte Huawei enterprise, ki vsebujejo mrežno opremo, storage in strežnike.
Veracomp uradni distributer za produkte Huawei enterprise
Veracomp uradni distributer za produkte Huawei enterprise

Huawei je globalni ponudnik telekomunikacijskih rešitev, ki podpira večino največjih operaterjev na svetu. Njihove rešitve so implementirane v več kot 140 državah ter so namenjene nudenju telekomunikacijskih storitev tretjini svetovne populacije. Huawei ima trenutno 150 tisoč zaposlenih, od tega kar 70 tisoč (več kot 46%) za raziskovanje in razvoj.

S svojo predanostjo in inovacijami, usmerjenimi proti uporabniku in močnim partnerstvom, je Huawei postavil visoke standarde v vseh segmentih operaterjev, podjetij, potrošnikov in računalništva v oblaku. Podjetje je osredotočeno na ustvarjanju maksimalne vrednosti za svoje uporabnike preko nudenja konkurenčnih IKT rešitev in storitev. Z uporabo lastnih potencialov raziskav in razvoja ter obširno tehnično strokovnost, Huawei strategija v Enterprise kategoriji cilja na tesno sodelovanje in integracijo s partnerji, z namenom nudenja visoko učinkovitih rešitev glede na razumevanje potreb kupcev.

Huawei ponudba zajema: Enterprise Networking, Unified communications & collaboration (UC&C), Cloud computing & Data Center, Enterprise wireless, Network energy and infrastructure services.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VERACOMP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VERACOMP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Veracomp

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VERACOMP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku