Telefoni
14.04.2021 06:01
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Velika pričakovanja za novi Xiaomi Mi MIX 4

Xiaomi Mi MIX 4 naj bi navduševal v vseh pogledih!
Xiaomi Mi MIX 4 naj bi navduševal v vseh pogledih!

Že pred časom so si številni proizvajalci pametnih mobilnih telefonov Android zadali nadvse ambiciozno nalogo, da razvijejo povsem novo rešitev, ki bi za vedno odpravila nadležne zareze in luknje v zaslonih pametnih mobilnih telefonov. Inženirji so namreč veliko znanja in dela vložili v pripravo inovativnega zaslona, kjer je spletna kamera postavljena neposredno pod površino zaslona in uporabniku ni vidna. Spletna kamera se namreč “aktivira” pod zaslonom le takrat, ko jo dejansko potrebujemo.

Kot kaže, bo s tovrstnim zaslonom opremljen tudi težko pričakovani pametni mobilni telefon Xiaomi Mi MIX 4, ki naj bi bil kmalu naprodaj. Omenjeni telefon bo uporabnikom omogočil, da bodo imeli na voljo zaslon brez lukenj ali drugih motečih elementov. To bo posledično povečalo uporabnost telefona, kar bodo znali ceniti predvsem ljubitelji večpredstavnostnih vsebin in mobilnih iger.

O pametnem mobilnem telefonu Xiaomi Mi MIX 4 trenutno ni veliko znanega. Novost bo po vsej verjetnosti opremljena s kakovostnim zaslonom AMOLED QHD+, za preračunavanje podatkov pa bo uporabljala mobilni procesor Snapdragon 888. Zagotovljena bo tudi podpora za hitra mobilna omrežja 5G. Odlično naj bi bilo poskrbljeno tudi za zajem fotografij in videoposnetkov, kjer naj bi bila na voljo glavna kamera ločljivosti 50 milijonov slikovnih točk. Poleg tega naj bi v telefonu našli še širokokotno kamero ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk s kar 120-kratno povečavo.


Prijavi napako v članku