Računalništvo, telefonija
10.06.2012 14:54

Deli z drugimi:

Share

Večina ukrepa, ko je že prepozno …

Večina ukrepa, ko je že prepozno ...
Večina ukrepa, ko je že prepozno ...

Raziskave kažejo, da 94% podjetij, ki utrpi večjo izgubo podatkov tudi propade. Prav tako raziskave kažejo, da vsakih 8 sekund odpove en trdi disk ter da je 77% podjetij, ki hranijo svoje podatke na trakovih ugotovilo, da le-teh ne morejo obnoviti, so neberljivi …Zato poskrbite za ustrezno varnostno kopiranje na oddaljeno lokacijo. V sodelovanju s priznanim švicarskim podjetjem iStor vam predstavljamo rešitev DataStore za online varnostno kopiranje na oddaljeno lokacijo.


Rešitev DataStore je bila zasnovana za kar najvišjo raven varnosti in zanesljivosti. Ponuja izredno zmogljive funkcije za optimizirano varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov ter pomaga zagotoviti skladnost z zakonodajo. DataStore poenostavlja vse vidike zaščite podatkov, od enostavne izvedbe in samodejnega delovanja do takojšnje zaščite oz. prenosa podatkov na zunanjo lokacijo in hitrih obnovitev. Na voljo vam je nabor naprednih funkcij kot so izredno učinkovito stiskanje (približno 80% kompresija) in preprečevanje podvajanja podatkov (de-duplikacija), kar na globalni ravni bistveno zniža čas, potreben za varnostno kopiranje, porabo prostora in porabo pasovne širine omrežja. Preverjanje celovitosti podatkov (Data Integrity Verification) s funkcijo samodejnega obnavljanja zagotavlja, da so podatki vedno točni. Funkcionalnost »AdvancedRecoveryTM« omogoča takojšen dostop do podatkov in odpravlja potrebo po ročnem obnavljanju. Algoritmi AES, Serpent, Twofish, MARS ali kombinacija le-teh zagotavljajo, da nihče ne more prebrati vaših podatkov. Podatki se šifrirajo na izvoru in takšni ostanejo tako med vsemi prenosi kot hrambo. Vsi podatki se varnostno kopirajo hkrati na dve oddaljeni lokaciji. Zagotovljeno je centralno upravljanje, avtomatizacija, nadzorna sled in še mnogo več. Rešitev je okolju prijazna, dodatne investicije v strojno in programsko opremo pa niso potrebne. Zagotovljena pa je tudi tehnična pomoč 24 ur na dan in 7 dni v tednu.


Vljudno vabljeni k obisku spletne strani www.datastore.si, kjer se nahajajo vse ostale podrobnosti in kjer vam je na voljo brezplačna registracija za 30-dnevni preizkus.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ORG.TEND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ORG.TEND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ORG.TEND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku