Računalništvo, telefonija
16.11.2012 18:34

Deli z drugimi:

Share

Več varnosti za nižjo ceno!

Ko dandanes govorimo o računalniški ali spletni varnosti, ne govorimo več samo o varovanju pred škodljivimi virusi kot nekoč, temveč moramo na spletno varnost gledati tudi v smislu zaščite osebne ali poslovne identitete, finančne varnosti in zaščite podatkov.
Trojanski konji in spletne kamere
Trojanski konji in spletne kamere

Podjetja morajo danes veliko pozornosti namenjati IT varnosti, saj je verjetnost vdorov, okužb ali izgube podatkov realna nevarnost, ki se lahko odraža kot slabši uspeh na trgu. Praksa kaže, da je preudarno in preventivno delovanje najboljša zaščita pred spletnimi nevšečnostmi, s kombinacijo dobrega protivirusnega programa pa lahko še dodatno pripomoremo k večji varnosti IT infrastrukture.

Za zaščito celotne IT infrastrukture se lahko zanesete na zanesljivo zaščito v resničnem času, tudi pred škodljivo kodo, ki še ni bila videna. ESET Endpoint Security je celovita varnostna rešitev, ki vključuje protivirusno in protivohunsko zaščito, požarni zid in zaščito pred neželeno pošto, poleg naštetega pa še kopico izboljšanih funkcij za še večjo varnost. Nov grafični vmesnik pa ga naredi še privlačnejšega in enostavnejšega za uporabo.

Glavne prednosti ESET Endpoint Security:

  • Preiskovanje s pomočjo oblaka – izboljšana zaznava in hitrejše preiskovanje s pomočjo napredne storitve ESET LiveGrid®, na podlagi zbirk podatkov in analiz.
  • Oddaljeno nameščanje ESET sistemov na klientih – poskrbi za hitro in enostavno vzpostavitev protivirusne zaščite v podjetju.
  • Centralizirano upravljanje ESET delovnih postaj in strežnikov – povečuje protivirusno zaščito in zmanjšuje ceno za zagotavljanje spletne varnosti.
  • Napreden nadzor nad mediji – z ESET Endpoint Security z lahkoto upravljate vse prenosljive medije (USB, DVD, CD) in preprečite morebitno širjenje škodljive programske opreme na računalnik.
  • Napreden požarni zid – preprečuje nepooblaščen dostop do vašega računalnika, možnost osebne prilagoditve glede na potrebe in zahteve uporabnika.
  • Izboljšana zaščita pred neželeno pošto – ESET Endpoint Security poskrbi, da bo vaš e-poštni nabiralnik očiščen neželenih sporočil.
  • Napredna HIPS tehnologija – Naprednejši uporabniki bodo lahko sami nastavili pravila delovanja in na ta način spremljali dogajanje s temeljnimi elementi računalnika, za vse ostale uporabnike pa bo ta sistem samodejno uravnaval potrebno raven zaščite.

Za vsa podjetja, ki si želijo vrhunske varnostne zaščite IT infrastrukture, smo do 31.12.2012 pripravili akcijsko ponudbo programa ESET Endpoint Security po znižani ceni! Torej več varnosti za nižjo ceno!
Več o akcijski ponudbi preverite na www.eset.si/smart

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku