Paketi in akcije
22.05.2009 09:25
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Več kot le tajnica

Za vklop storitve je potrebno Mobitelovim uporabnikom le poslati SMS z vsebino VMS na številko 1918.
Za vklop storitve je potrebno Mobitelovim uporabnikom le poslati SMS z vsebino VMS na številko 1918.

Družba Mobitel je predstavila prenovljeno storitev Telefonski predal, ki vsem Mobitelovim uporabnikom omogoča brezplačno uporabo osebne tajnice. Tako imajo Mobitelovi uporabniki sedaj na voljo številne dodatne prednosti, ki omogočajo še bolj uspešno komunikacijo s svojimi bližnjimi, tudi v primeru nedosegljivosti.

Mobitelovi uporabniki imajo namreč sedaj možnost posredovanja prejetih glasovnih in faksimilnih klicev na svoj mobilni telefon v sporočilu MMS, nastavijo pa si lahko osebni odzivnik ali osebno sporočilo, ki hkrati tudi prevzame in shrani glasovni ali faksimilni klic. Poleg tega bodo sedaj s sporočilom SMS obveščeni tudi o zgrešenih klicih klicateljev, ki v Telefonskem predalu niso pustili sporočila. Za lažje upravljanje s sporočili telefonskega predala pa sta sedaj na voljo še dve novi možnosti, možnost preskakovanja sporočil ali brisanja pred poslušanjem posameznega sporočila ter brisanje vseh sporočil naenkrat. Vsa sporočila SMS in MMS, ki jih uporabnik prejme v okviru storitve Telefonski predal, so v Mobitelovem omrežju brezplačna, pri čemer se v imenu pošiljatelja izpiše številka klicatelja.

Za vklop storitve je potrebno Mobitelovim uporabnikom le poslati SMS z vsebino VMS na številko 1918. Z vklopom se samodejno aktivirajo preusmeritve klicev v telefonski predal v primeru zasedenosti ali nedosegljivosti klicanega ter v primeru neodgovorjenega klica.

Vse dodatne nastavitve Telefonskega predala Mobitelovi uporabniki uredijo tako, da s svojega mobitela pokličejo na številko 041 101 000, vpišejo geslo in potrdijo tipko 3 za nastavitve. Na ta način lahko kadarkoli spremenijo vse zgoraj navedene možnosti.


Prijavi napako v članku