Računalništvo, telefonija
28.01.2016 18:16

Deli z drugimi:

Share

Varnostni certifikati leta 2016

Če se želijo varnostniki sistemske informatike dokazati kot vodje in strokovnjaki na svojem področju, morajo resno premisliti o pridobitvi enega ali več certifikatov v letu 2016.
Varnostni certifikati leta 2016
Varnostni certifikati leta 2016

Dandanes je IT varnost vsakodnevno ogrožena. Na naslovnicah lahko zasledimo, kako so hekerji znova odkrili način za pridobitev naših zasebnih podatkov v kriminalne namene ali preprečili dostop do popularnih spletnih strani kot so Paypal, City Bank itd. ter tako oškodovali lastnike za miljone. Rezultat ogroženosti je povečanje povpraševanja po certificiranih IT varnostnih strokovnjakih. Le ti posledično prejemajo tudi najvišje plače.

Certifikata, ki sta dandanes pri delodajalcih najbolj cenjena, sta CompTIA Security+ in Certifikat Etičnega Hekerja.

Slovenski trg ponuja pestro izbiro IT izobraževanj. Izobraževalni center Housing v mesecu februarju organizira spletni seminar, ki ga bo vodil izkušen predavatelj s področja CompTIA Security+ in pri tem podal tudi nekaj življenskih primerov uporabe. Ker je informacijska varnost eden temeljev informatike je vsekakor seminar primeren za vse, ki jih IT zanima ali delajo v IT.

Za prijavo na seminar kliknite na povezavo in nadaljujte z registracijo na njihovi strani.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku