Računalništvo, telefonija
31.08.2012 11:12

Deli z drugimi:

Share

Varjenje optičnih vlaken? Tu je KeyQuick!

Varjenje optičnih vlaken? Tu je KeyQuick!
Varjenje optičnih vlaken? Tu je KeyQuick!

KeyQuick je nova generacija sistema za varjenje optičnih vlaken, ki nudi nov hiter, natančen in uporabniku prijazen način varjenja vlaken. Za monterje je čas denar – in uporaba KeyQuick® rešitve omogoča, v primerjavi z klasično metodo varjenja, do 2,5x več optičnih povezav. Mehansko varjenje KeyQuick® nudi Visoko zanesljivost in natančnost, njegov edinstven dizajn pa daje vrhunske rezultate saj stalno dosega vrednosti pod 0,1 db. Varjenje je enostavno saj edinstveno prozorno ohišje zagotavlja natančnost ki služi kot vizualni detektor za odkrivanje morebitne napake. Ohišje namreč sveti rdeče če vlakna niso pravilno povezana, ki pa ugasne ko se ustvari pravilna oz dobra povezava.

Rešitev je idealna za vse inštalacije optičnega ožičenja saj konektor in mehanski vari v njem omogoča enostavno povezovanje v precej krajšem času (do 2,5 krat), tako v stavbah kot na prostem, brez ogrožanja učinkovitosti povezav.

Način vezave je univerzalen, saj je priključek primeren za vlakna debeline od 250μm do 900μm. Priključki so polirani, orodje in epoksi pa niso potrebni. Celotna namestitev priključka ne traja več kot 30 sekund, prozorno ohišje pa omogoča takojšnjo potrditev povezave. Velikega pomena pa je tudi razdružljivost, saj v primeru napake, povezavo lahko tudi prekinemo.

Več informacij o produktu najdete na domači strani podjetja Advant.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku