Strojna oprema
11.02.2008 12:55
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Valentinov komplet Leica

Metuljčki v trebuhu, srce razbija, kolena šibijo: biti zaljubljen je božanski občutek. Prav tako so posebni tudi spomini na te trenutke. Za vse začarane zaljubljence, ki še vedno iščejo idealno darilo za Valentinovo, ima Leica popolno ponudbo: Leica C-LUX 2 Valentinov komplet.

Kompaktni digitalni fotoaparat Leica C-LUX 2 navdušuje s svojim modnim kovinskim ohišjem, ki je odeto v črno barvno kombinacijo. Aparat je zahvaljujoč velikemu in preglednemu LCD-zaslonu enostaven za uporabo ter predstavlja odlično orodje za zajem neprecenljivih trenutkov. Tudi po tehnični plati sodi med najboljše, saj je opremljen s senzorjem ločljivosti 7,2 milijona točk, tresočim se rokam pa bo kos optični stabilizator slike. Ključni sestavni del novega aparata so zmogljive LEICA DC VARIO-ELMARIT leče, ki za doseganje 3,6-kratne optične povečave premorejo kar sedem optičnih elementov (pet jih je asferičnih). Ob učinkoviti kombinaciji optike, elektronike in programske opreme, je uporabnik nagrajen z izjemno kakovostnimi barvami ter njihovo globino in kontrastom.

Leicin Valentinov komplet poleg omenjenega fotoaparata premore še kakovostno usnjeno torbico in pašček. Dodatek je seveda živo rdeče barve, ki sovpada s praznikom zaljubljencev, kot danes imenujemo god svetega Valentina. Ker pa gre za posebno priložnost z namenom obdarovanja, Leica vrhunskih dodatkov, vrednih okoli sto evrov, ne bo dodatno zaračunala.

Če bi Leicin Valentinov komplet radi podarili svojemu partnerju ali partnerici, ne odlašajte predolgo. Količina kompletov je namreč omejena, Leicina prodajna mreža pa naročila sprejema le še do 14. februarja.


Prijavi napako v članku