Računalništvo, telefonija
16.01.2015 14:13

Deli z drugimi:

Share

Vabilo na RISK 2015, mednarodno konferenco o informacijski varnosti in novih IT trendih

Vabilo na RISK 2015, mednarodno konferenco o informacijski varnosti in novih IT trendih
Vabilo na RISK 2015, mednarodno konferenco o informacijski varnosti in novih IT trendih

Vljudno Vas vabimo, da se nam pridružite na konferenci o informacijski varnosti in novih IT trendih, RISK 2015, ki bo 11. in 12. marca 2015 v kongresnem centru hotela Thermana v Laškem.

Za RISK 2015 pripravljamo pester program, saj praznujemo 10. obletnico konference in želimo, da bo za vse nepozaben dogodek in odlična izkušnja. Gostili bomo vrhunske strokovnjake iz podjetij kot so FireEye, HP-Enterprise Security, Citrix, Safenet, Websense, Ixia, Xirrus, Riverbed, ObserveIT, prav tako se nam bo s predavanjem pridružil strokovnjak vodilnega svetovalnega podjetja GARTNER, ki z 22 letnimi izkušnjami iz informacijske varnosti prinaša na konferenco obilo znanja in dobrih praks, g. Carsten Casper.

Na novo se bodo predstavila podjetja Nakivo, LANdesk, RioRey, Hexis Cyber Solutions, Gateprotect in, kot presenečenje konference, najhitreje rastoče podjetje iz segmenta informacijske varnosti v Ameriki. Prav tako ne bo manjkalo predstavnikov vodilnih slovenskih IT podjetij s svojimi prispevki.

Ob tej priložnosti bi Vas želeli opozoriti na možnost zgodnje prijave, še posebej zaradi tega, ker se število prostih mest naglo zmanjšuje in ne bi želeli, da Vam, kot zvestemu obiskovalcu, ne bi mogli zagotoviti prostega mesta in VIP vstopnice v primeru pozne prijave. Torej, če se registrirate za obisk največje specializirane računalniške konference RISK 2015 v regiji Adriatik do vključno 31.1.2015, 180 EUR zagotovo ostane v vašem žepu, saj boste za VIP karto odšteli samo 270 EUR, namesto 450 EUR! Navedene cene so brez DDV.

Zagotovite si Vaše mesto na konferenci RiSK 2015 še danes in ne pozabite, PRIORITY BOARDING prijava velja samo za VIP karto za dvodnevni obisk in registracijo izvedeno do vključno 31.1.2015!

Vsak udeleženec konference bo prejel uradno konferenčno jakno in presenečenje za 10.obletnico konference.

Veselimo se srečanja z Vami! S spoštovanjem, Skupina REAL security d.o.o. (Oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več

GAJCOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 23 00
GAJCOM - tiskarna majic Tiskarna majic Gajcom ni običajna tiskarna. V njej se ne tiska na papir, ampak na majice, puloverje, jakne, vrečke in podobne, praktično na vse tekstilne ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več