Računalništvo, telefonija
08.06.2020 12:38
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

V podjetju Result že 30 let optimizirajo poslovne procese rastočih slovenskih podjetij in multinacionalk

Podjetje Result je v mesecu maju obeležilo 30-letnico nenehne rasti in razvoja in predstavilo novo celostno grafično podobo, ki jiih bo v prihodnosti spremljala pri njihovem poslanstvu - optimiziranju poslovanja rastočih podjetij.
Praznovanje 30letnice
Praznovanje 30letnice

Pred tridesetimi leti je sedmerica podobno mislečih informatikov s skupnim podjetjem in prvim produktom, lastnim sistemom ERP, vstopila v svet IT-ja z željo in vizijo podjetjem pospešiti delovni proces in skrajšati čas poslovnega odločanja. Ta usmeritev je glavno vodilo Resulta še danes.

Seveda pa se je tekom treh desetletij močno spreminjal način dela, organiziranost podjetja, in predvsem kompleksnost projektov in zahteve ter potrebe njihovih strank. A danes jim velikost in raznolikost ekipe, imajo namreč več kot 70 strokovnjakov, omogočata, da pri projektih kombinirajo znanja iz različnih lastnih oddelkov in programov, skupaj s partnerskimi rešitvami in uporabo umetne inteligence.

Dolgoletno partnerstvo s Sixtom in rezultati dela na razvojnih projektih so jim sčasoma odprli vrata v celotno Sixt družino in tudi drugih multinacionalk na področju mobilnosti, kjer optimizirajo vse vrste poslovnih procesov.

Pred 15 leti pa so začeli orati ledino na področju poslovne analitike, najprej z lastno rešitvijo, nato s pomočjo strateških partnerjev Qlik, Microsoft, BizView in drugih. Danes tako z izjemno močno BI ekipo podjetjem pomagajo poceniti poslovanje, izboljšati nadzor in prehiteti konkurente.

Trenutno z nemškim partnerjem uvajajo pravo revolucijo na področju avtomatskega planiranja proizvodnje, kjer omogočajo več kot stokrat krajši čas planiranja. So v stalnem stiku z najsodobnejšimi tehnologijami in uvajajo GraphQL, ki postaja novi standard pri razvoju API, ter vzpostavljajo projekte za podatkovni inženiring odličnosti za najbolj ambiciozna tuja in naša podjetja.

V vseh teh letih so razvili lastno organizacijsko kulturo, ki temelji na njihovih zaposlenih. Pravijo, da so brusilnica diamantov, saj k njim velikokrat pridejo neizkušeni, a uka željni, mladi, ki jih nato z mentorstvom, izobraževanji in takojšnjim sodelovanjem v projektih počasi zbrusijo v vrhunske strokovnjake za samostojno delo na projektih.


Tehnologija in izkušnje jim torej omogočajo, da delajo s komerkoli na svetu, in zato želijo širiti svojo prisotnost v Nemčiji in celotni regiji DACH, ter Veliki Britaniji in v skandinavskih državah. Nedavno sklenjeno parterstvo s Hasuro, vodilni uvajalec GraphQL tehnologije, jim pa odpira tudi vrata na druge kontinente.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RESULT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RESULT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Result logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RESULT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več