Računalništvo, telefonija
08.06.2020 12:38
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

V podjetju Result že 30 let optimizirajo poslovne procese rastočih slovenskih podjetij in multinacionalk

Podjetje Result je v mesecu maju obeležilo 30-letnico nenehne rasti in razvoja in predstavilo novo celostno grafično podobo, ki jiih bo v prihodnosti spremljala pri njihovem poslanstvu - optimiziranju poslovanja rastočih podjetij.
Praznovanje 30letnice
Praznovanje 30letnice

Pred tridesetimi leti je sedmerica podobno mislečih informatikov s skupnim podjetjem in prvim produktom, lastnim sistemom ERP, vstopila v svet IT-ja z željo in vizijo podjetjem pospešiti delovni proces in skrajšati čas poslovnega odločanja. Ta usmeritev je glavno vodilo Resulta še danes.

Seveda pa se je tekom treh desetletij močno spreminjal način dela, organiziranost podjetja, in predvsem kompleksnost projektov in zahteve ter potrebe njihovih strank. A danes jim velikost in raznolikost ekipe, imajo namreč več kot 70 strokovnjakov, omogočata, da pri projektih kombinirajo znanja iz različnih lastnih oddelkov in programov, skupaj s partnerskimi rešitvami in uporabo umetne inteligence.

Dolgoletno partnerstvo s Sixtom in rezultati dela na razvojnih projektih so jim sčasoma odprli vrata v celotno Sixt družino in tudi drugih multinacionalk na področju mobilnosti, kjer optimizirajo vse vrste poslovnih procesov.

Pred 15 leti pa so začeli orati ledino na področju poslovne analitike, najprej z lastno rešitvijo, nato s pomočjo strateških partnerjev Qlik, Microsoft, BizView in drugih. Danes tako z izjemno močno BI ekipo podjetjem pomagajo poceniti poslovanje, izboljšati nadzor in prehiteti konkurente.

Trenutno z nemškim partnerjem uvajajo pravo revolucijo na področju avtomatskega planiranja proizvodnje, kjer omogočajo več kot stokrat krajši čas planiranja. So v stalnem stiku z najsodobnejšimi tehnologijami in uvajajo GraphQL, ki postaja novi standard pri razvoju API, ter vzpostavljajo projekte za podatkovni inženiring odličnosti za najbolj ambiciozna tuja in naša podjetja.

V vseh teh letih so razvili lastno organizacijsko kulturo, ki temelji na njihovih zaposlenih. Pravijo, da so brusilnica diamantov, saj k njim velikokrat pridejo neizkušeni, a uka željni, mladi, ki jih nato z mentorstvom, izobraževanji in takojšnjim sodelovanjem v projektih počasi zbrusijo v vrhunske strokovnjake za samostojno delo na projektih.


Tehnologija in izkušnje jim torej omogočajo, da delajo s komerkoli na svetu, in zato želijo širiti svojo prisotnost v Nemčiji in celotni regiji DACH, ter Veliki Britaniji in v skandinavskih državah. Nedavno sklenjeno parterstvo s Hasuro, vodilni uvajalec GraphQL tehnologije, jim pa odpira tudi vrata na druge kontinente.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RESULT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RESULT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Result logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RESULT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več