Telefoni
26.11.2011 17:20
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

V Evropo prišel modni LG Jil Sander Mobile z Windows Phonom 7.5

Specifikacije mobilnika niso nič posebnega, njegovo ceno drži predvsem lepo oblikovana zunanjost.
Specifikacije mobilnika niso nič posebnega, njegovo ceno drži predvsem lepo oblikovana zunanjost.

V Evropi se je začel prodajati nov mobilni telefon z Microsoftovim operacijskim sistemom Windows Phone 7.5 (Mango). Gre za mobilnik LG Jil Sander Mobile, ki je bil narejen v sodelovanju z modno hišo Jil Sander. Lahko bi rekli, da gre za nekakšnega modnega naslednika mobilnika LG E900 Optimus 7. Razlik med njima pa sicer ni prav mnogo. Ta novejša modna različica se namreč od stare razlikuje le po bolj dodelanem ohišju ter operacijskem sistemu.

Strojno opremo pri Jil Sander Mobilu tako kot pri modelu E900 Optimus 7 sestavljajo 3,8-palčni (9,7-centimetrski) zaslon, gigaherčni procesor Scorpion, grafični čip Adreno 200, 512 megabajtov RAM pomnilnika, 16 gigabajtov internega spomina ter kamera s petimi milijoni točk z avtomatskim fokusom ter LED bliskavico.

Mobilnika LG Jil Sander Mobile (za zdaj) pri nas še ni mogoče dobiti, je pa že na voljo petičnežem v nekaterih drugih evropskih državah kot na primer v Španiji, Franciji, Nemčiji, Italiji ter na Irskem in Portugalskem. V teh državah je zanj potrebno odšteti ne prav nizkih 350 evrov.


Prijavi napako v članku