Računalništvo, telefonija
05.09.2011 14:44

Deli z drugimi:

Share

V čem se Bleeding Edge razlikuje od podobnih konferenc?

Bleeding Edge sledi svoji viziji in poslanstvu – biti največji tovrstni tehnični dogodek v Sloveniji in svetu – ter uresničitvi zadanega cilja po največji zahtevnosti predavanj.
V čem se Bleeding Edge razlikuje od podobnih konferenc?
V čem se Bleeding Edge razlikuje od podobnih konferenc?

V zadnjih treh letih si je konferenca Bleeding Edge med svojimi udeleženci pridobila status »drugačna«. To je tisto, kar konferenco Bleeding Edge razlikuje od preostalih podobnih konferenc, in je prav gotovo še dodaten razlog, zakaj na letošnji nikakor ne smete manjkati.

»Bleeding Edge je tehnična konferenca, za katero smo si organizatorji zadali pomemben cilj, da bo v nasprotju z drugimi konferencami, kjer so predavanja večinoma manjše tehnične zahtevnosti, predstavitve novosti standardne, vse skupaj pa je spretno zavito s trženjskim celofanom, zahtevnost vseh predavanj na Bleeding Edgu 400 ali več, svojih obiskovalcev pa s predavanji ne bomo le zadovoljili, ampak tudi izobrazili« nam je pojasnil Dejan Sarka, eden od organizatorjev in predavateljev. Dokaz za to je ta, da so v preteklih letih pripravili in predstavili veliko tem, ki so šele pred kratkim postale »popularne«.

Ker želijo vsako leto izboljšati raven konference, so pred dvema letoma nanjo prvič povabili tuje predavatelje. Povabilu organizatorjev konference so se tudi tokrat odzvali Itzik Ben-Gan, Davide Mauri, Dino Esposito in David Ingham, vodilni strokovnjaki na SQL in področju uporabniških vmesnikov, ki so skupaj z drugimi letošnjimi predavatelji izdali že več kot 30 knjig.

Letošnjo konferenco so v sodelovanju z Microsoftom Slovenija razširili za dodaten dan. Namenjen bo novostim, ki so jih predstavili na Microsoftovem dogodku Build jeseni v Kaliforniji. Obiskovalci Bleeding Edga boste imeli privilegij in se boste med prvimi seznanili s prihodnostjo razvoja za platformo Windows, saj bo dogodek Microsoft Build na letošnji konferenci eden prvih za glavnim dogodkom Build v Kaliforniji.

Letos so se organizatorji prvič povezali z drugimi tehničnimi konferencami, ki bodo jeseni 2011, in omogočili njihovim in svojim obiskovalcem popust za obisk letošnje konference Bleeding Edge. Konferenci v Budimpešti in Zagrebu ter njuna seminarja pred tem bodo s konferenco Bleeding Edge povezovale sorodne vsebine in ugledni gostujoči predavatelji, pa tudi popusti pri plačilu kotizacij, ki jih organizatorji ponujamo obiskovalcem.

Da bi lahko odgovorili na vsa vprašanja, postavljena med predstavitvami, se že tretje leto zapored dobivajo za vprašanja in odgovore ob zajtrku (The breakfast Q & A session). Novost se je tako prijela, da jim po besedah organizatorjev v zadnjih dveh letih tudi ob zajtrku zmanjka časa za vsa vprašanja in odprte diskusije.

Večerne zabave na podobnih konferencah so postale stalnica, zato obiskovalcem konference Bleeding Edge raje pripravijo zanimiva presenečenja, organizirajo krajše pohode in druge zanimive aktivnosti. Letošnje bodo še posebno atraktivne.

Čeprav se termin bleeding edge nanaša na tehnologijo, ki je zaradi svoje novosti lahko tvegana in nezanesljiva, je konferenca Bleeding Edge nedvomno dokaz, kako slovensko znanje in pogum pripomoreta k zanesljivosti svetovne tehnologije. »In prav zato je konferenca bila, je in bo ‘drugačna’ konferenca,« je Dejan zapisal na svojem blogu.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več