Računalništvo, telefonija
25.02.2016 21:39

Deli z drugimi:

Share

V 1 dnevu do znanja SEO optimizacije

V 1 dnevu do znanja SEO optimizacije
V 1 dnevu do znanja SEO optimizacije

Vsekakor je danes spletna stran obvezna za vsak »biznis«. A lepa in grafično dovršena spletna stran vam nič ne pomaga pri večji prodaji, če nima obiskovalcev. Za velik obisk vaše strani pa je pomembno, da se le–ta uvršča visoko v iskalnikih oz. dandanes lahko rečemo kar na Googlu.

Ponudbe seminarjev o optimizaciji spletnih strani je v Sloveniji kar nekaj. Pri Nasvet.com so eni od pionirjev na tem področju. Njihovi seminarji o optimizaciji potekajo že kar nekaj let, vsebino in predavatelje pa redno prilagajajo najnovejšim trendom.

V petek, 4. 3. 2016, ob 9.00 uri se začne naslednji SEO seminar. Kot medijski pokrovitelj vam kot bralcu Računalniških novic pri prijavi na seminar podarimo 20 €. Prijavite se na http://seminarji.nasvet.com/optimizacija-spletnih-strani.php#prijava in uporabite promocijsko kodo UO20.

O tem, zakaj bi se splačalo izbrati ravno njihov seminar, smo govorili z Juretom Adlešičem, enim od predavateljev na seminarju v petek, 4. 3. 2016.

Pozdravljeni Jure. Kaj vse bodo izvedeli obiskovalci seminarja 4. 3.?

Pozdravljeni. Seminar traja 7 ur, v tem času pa bo predavalo 5 različnih predavateljev. Radoš Skrt (Nasvet.com) bo najprej predstavil osnove on-sita, razlike med optimizacijo in zakupom ključnih besed, osnove link buildinga itd. Janja Gomboc (Studio Moderna d.o.o.) bo predstavila osnove SEO pisanja za splet. Sledi krajši odmor za malico, po odmoru pa razložimo tudi bolj napredne stvari – David Bergant o lokalnih zadetkih, jaz o napredni tehnični optimizaciji in Uroš Okorn o pridobivanju kvalitetnih povratnih povezav.

Vsekakor v 7 urah povemo vse, kar se da povedati v tem času.

Komu je namenjen oz. za koga je primeren ta seminar?

Prvi del predavanja bo za tiste, ki že poznajo osnove optimizacije, mogoče nekoliko dolgočasen. Bo pa toliko bolj zanimivo po odmoru J. Vsekakor, če imate spletno stran in se že zavedate, da potrebujete tudi obisk, je to seminar, ki se ga morate udeležiti.

Ta seminar stane 190 €. Zakaj bi izbrali ravno ta seminar in ne kakšnega brezplačnega?

Tudi sam sem obiskal že kar nekaj brezplačnih seminarjev in se vedno na koncu počutil nekoliko ______. Res so bili ti seminarji brezplačni, a tudi moj čas ima svojo ceno. Pri brezplačnih seminarjih pa je vedno zadaj še kak trik – običajno je to poskus prodaje storitev. Pri tem seminarju tega ni – predavatelji bomo brez »dlake na jeziku« povedali vse, kar vas zanima in s pridobljenim znanjem boste zadovoljni. O tem pričajo tudi izjave udeležencev iz preteklih let (http://seminarji.nasvet.com/izjave-udelezencev)

Kaj pa, če se bo tudi po tem seminarju obiskovalec počutil opeharjenega?

Ne bo (smeh). Za vsak slučaj vam organizator nudi tudi 100% GARANCIJO na zadovoljstvo. V kolikor s seminarjem ne boste zadovoljni, vrnejo denar.

Kot pravi Jure, izgubiti nimate kaj, lahko le OGROMNO pridobite. Pohitite s prijavo, saj je do seminarja le še nekaj dni in kot bralec računalniških novic – pri prijavi na http://seminarji.nasvet.com/optimizacija-spletnih-strani.php#prijava, uporabite promocijsko kodo UO20 in izkoristite tudi 20 € POPUSTA.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMINATUS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMINATUS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMINATUS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku