Računalništvo, telefonija
23.01.2020 18:23

Deli z drugimi:

Share

Ustvarite svoj stil s poceni brivnikom Xiaomi

Električni brivnik Xiaomi ENHCEN je kos tudi najzahtevnejšim nalogam.
Električni brivnik Xiaomi ENHCEN je kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

Če želite napravo, ki sodi v sam svetovni vrh in jo odlikuje preprostost uporabe, intuitiven dizajn in izjemne zmogljivosti, ste na pravem mestu. Času primerno so namreč tudi brivniki danes polni najnovejše tehnologije, ki je prisotna na vsakem koraku in uporabnikom olajša marsikatero opravilo. Takšen je tudi električni brivnik Xiaomi ENHCEN, ki je na spletni prodajalni Ebay na spletnem naslovu https://www.ebay.com/itm/202761286188 na voljo za zgolj preračunanih 12,6 evrov oziroma 14 ameriških dolarjev.

Poceni električni brivnik Xiaomi ENHCEN omogoča nastavitev striženja med 0,7 milimetrov in 21 milimetrov, pri tem pa povzroča zelo malo hrupa. Brivnik omogoča izbiro med dvema hitrostma delovanja, dolgo avtonomijo delovanja pa zagotavlja baterija kapacitete 600 miliamper ur, ki jo polnimo preko vmesnika USB-C. Poceni električni brivnik Xiaomi ENHCEN seveda je odporen na vodne curke, napolnjenost baterije pa prikazuje praktični indikator.

Več informacij o nadvse zanimivem električnem brivniku Xiaomi ENHCEN je na voljo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/202761286188. Preko te povezave lahko seveda opravimo tudi nakup, ki je hiter in enostaven.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku