Računalništvo, telefonija
21.01.2014 11:27

Deli z drugimi:

Share

Ustvari si svojo mobilno aplikacijo

Vpiši se na tečaj Android App Development in izkoristi 20-odstotni popust.
Ustvari si svojo mobilno aplikacijo
Ustvari si svojo mobilno aplikacijo

Se želiš naučiti izdelave mobilnih aplikacij? Če je odgovor da, potem je SAE Institute pravi naslov. Kaj je SAE? Najbolj kreativna medijska šola na svetu.

SAE je svetovna šola, ki ponuja izobraževanje na področju kreativnih medijev, vse od produkcije glasbe, digitalnega filma, 3D-animacije, weba, razvoja iger, do mobilnih aplikacij. Trenutno se lahko pohvali z več kot 30 leti izkušenj in več kot 50 šolami po vsem svetu, z glavnim univerzitetnim centrom v Oxfordu vAngliji.

Del svetovne mreže je tudi SAE Ljubljana, ki v svojem programu ponuja visokošolski študij glasbene produkcije ter tečaje za Web Development, iOS App in Android App Development.

Posebnost študija na SAE je posodobljen učni načrt, ki obravnava potrebno teoretično osnovo ter daje večji poudarek na praktičnem in projektnem delu. Na ta način študentje med samim študijem pridobijo tudi delovne izkušnje.

S tem namenom se 4. februarja začenja enomesečni tečaj Android App Development. Namen tečaja je naučiti se osnov dizajna, programiranja in ostalih podrobnosti, potrebnih za izdelavo aplikacije za platformo Android. Vsak udeleženec sam predlaga idejo o tem, v katero smer si želi izpeljati aplikacije, za kar mu je na voljo podpora mentorja, ki ga spremlja in mu pri tem svetuje.

Predavanja spremlja tudi spletni vmesnik, kjer je možno najti vse screencaste predavanj, dodatne vaje, povezave do dodatnih vsebin in tudi dodatne povezave za vse, ki si želijo pridobiti dodatno znanje. Povezava je študentom dostopna še en mesec po končanem tečaju in jim omogoča vpogled v snov, ki tako pripomore h kreativnemu in inovativnemu razvoju mobilnih aplikacij.

Februarja se začnejo tudi tečaji za glasbeno produkcijo, marca in aprila pa tečaji za Web Development in iOS App Development.

Ob praznovanju 10. obletnice SAE Institute Ljubljana ponuja 20-odstotni popust na vse kratke tečaje, ki se začnejo v prvi polovici leta.

SAE vas vabi tudi na informativna dneva, ki bosta v petek, 14. 2., in v soboto, 15. 2., ob 11. uri na sedežu šole. Pričakujete lahko zanimiv program, ki bo vseboval predstavitev študijskih programov in tečajev, manjkalo pa ne bo niti zanimivih brezplačnih delavnic na temo glasbene produkcije, mobilnih aplikacij itd.

Več informacij lahko najdete v brezplačni brošuri, ki jo lahko naročite na povezavi: https://ljubljana.sae.edu/en-gb/form/668/.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAE INSTITUTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SAE INSTITUTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAE INSTITUTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več