Računalništvo, telefonija
20.01.2020 10:30
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Usposabljanje menedžerjev za razvoj digitalnega poslovanja v podjetjih

.. Akademija NETFORK svoje poslanstvo uresničuje že 14 let. Takrat je bilo v Sloveniji digitalno poslovanje še v povojih ..
Usposabljanje menedžerjev za razvoj digitalnega poslovanja v podjetjih
Usposabljanje menedžerjev za razvoj digitalnega poslovanja v podjetjih

Takrat se je digitalnemu poslovanju reklo poslovanje na internetu in usposabljali so menedžerje za internet, danes “menedžerje za digitalno poslovanje”.

Posebnost tega izobraževanja je, da udeležencem zagotavljajo znanja na menedžerskem nivoju z namenom integriranja digitalnega poslovanje v celotno poslovanje in delovanje podjetja. Velik pomen pripisujejo strateškim vidikom, podprtim s poznavanjem in razumevanjem digitalnih tehnologij in pristopov.

Do zdaj so usposobili že preko 250 menedžerjev za digitalno poslovanje, med katerimi so številni, ki danes narekujejo in krojijo razvoj digitalnega poslovanja v Sloveniji.

Individualiziran pristop – individualiziran digitalni poslovni načrt

NETFORK Akademija se izvaja samo enkrat letno – jeseni, sprejmejo pa samo 25 udeležencev. S tem načinom želijo organizatorji zagotavljati individualiziran pristop in se posvetiti vsakemu udeležencu posebej. Vsak od udeležencev tekom izobraževanja pod skrbnim vodenjem mentorjev pripravlja individualiziran digitalni poslovni načrt, ki ga lahko takoj prenese v prakso znotraj svojega podjetja. Poslovni načrt udeleženci na koncu zagovarjajo in evalvirajo pred strokovno komisijo.

Hitra dejstva o NETFORK Akademiji:

  • Traja več kot dva meseca (13 modulov in 2 obiska podjetij);
  • 30 predavanj;
  • 27 predavateljev;
  • izbirate lahko med 3 mentorji;
  • individualne konzultacije za pripravo digitalnega poslovnega načrta.


Kompetence, ki jih razvijajo v okviru programa NETFORK Akademije:

Strategija digitalnega poslovanja – Sposobnosti strateškega in praktičnega umeščanja »digitala« v poslovanje podjetja.

Digitalna transformacija – Priporočila za uveljavljanje in uvajanje digitalnih principov v podjetje in dokazovanje učinkovitosti skozi KPI-je.

Vodenje in upravljanje timov – Vodstvene sposobnosti in sposobnosti timskega dela; tudi na daljavo.

Pravni vidiki digitalnega poslovanja – Poznavanje ključnih pravnih vidikov digitalnega poslovanja in sledenje spremembam pravnega reda EU (GDPR in druga regulativa).

Ekonomika digitalnega poslovanja – Osnovna in napredna znanja ekonomije in poslovodstva za učinkovito načrtovanje in upravljanje digitalnih projektov.

Uporabniki in sodobne digitalne poti potrošnika – Razumevanje navad uporabnikov in integracija njihovih potreb v vse faze in procese digitalnega poslovanja z upoštevanjem prehajanja na mobilne naprave.

Uporabniška izkušnja – Ključne zakonitosti uporabniške izkušnje za učinkovito spletno mesto ter druge digitalne platforme in orodja.

Digitalni marketing – Uporaba učinkovitih orodij in tehnik za digitalni marketing ter umeščanje le-tega v celoten marketinških splet.

Digitalno oglaševanje – Poznavanje aktualnih tehnologij za digitalno oglaševanje (Performance Marketing, Display oglaševanje, Remarketing, programatični zakup…).

Družbena omrežja – Razumevanje ključnih značilnosti družbenih omrežij ter možnosti za dvig ugleda in uspešnosti poslovanja podjetja.

Vsebinski marketing – Ustvarjanje in učinkovita distribucija vsebin v skladu z zakonitostmi vsebinskega marketinga, podprto z drugimi pristopi in tehnologijami (SEO, SEM, Inbound marketing, Marketing Automation, Lead Generation, Pisanje za splet, Video, E-mail marketing…).

E-prodaja – Osredotočenost na prodajne rezultate ter poznavanje aktualnih trendov in zakonitosti spletne prodaje.

Spletna analitika in analiza digitalnega poslovanja – Vsa potrebna znanja za analizo digitalnega poslovanja ter druge metode za merjenje in izboljševanje KPI-jev.

Nove tehnologije in pojavi ter sodobna digitalna orodja – Razumevanje pojavov kot so umetna inteligenca (AI), virtualna resničnost (VR), internet stvari (IoT) ipd.

Naravnanost za spremljanje novosti – Kontinuirano sledenje novim trendom in dobrim praksam na področju digitalnega poslovanja.

Do 29. januarja so možni zgodnji (neobvezujoči) vpisi – 20 % popust!

VPISI IN DODATNE INFORMACIJE

E-laborat d.o.o.

Letališka cesta 5

1000 Ljubljana

T: 01 565 52 92

E: info@netfork-akademija.si

www.netfork-akademija.siPrijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več