Tiskalniki in skenerji
09.05.2022 09:55

Deli z drugimi:

Share

Urovo, vodilna znamka mobilnih terminalov in tiskalnikov nalepk na svetovnem trgu, sedaj tudi v Sloveniji

Spoznajte novo znamko mobilnih naprav Urovo, ki prinaša zanesljivost in učinkovitost v vsakdanjik dela na terenu, skladišču, na letališču in v trgovini.

Podjetje Urovo je z 200.000 letno dobavljenimi napravami eno izmed najhitreje rastočih podjetij, ki proizvaja AIDC naprave. Svoj portfelj so še dodatno razširili s tem, ko so vzeli pod okrilje podjetje Gainsha, proizvajalca tiskalnikov nalepk.

Mobilni terminali za delo in plačila

Urovo ponuja mobilne naprave, vključno s tabličnimi računalniki, ročnimi in nosljivimi napravami s tipkami, POS in namenskimi terminali. V kategoriji mobilnih terminalov sta najbolj prodajana modela DT50 in DT40, med RFID čitalci. DT50(UHF) in RFDT50 in v kategoriji prenosnih in nosljivih naprav, Urovo R70.

Velika ponudba tiskalnikov nalepk

Urovo ponuja široko paleto tiskalnikov nalepk – od mobilnih in namiznih do industrijskih modelov. Tiskalniki nalepk so dobavljivi z brezplačnim gonilnikom za Windows (Bartender), ki so združljivi z najbolj razširjenimi jeziki tiskalnikov.

Raziskave in razvoj dovršenih izdelkov

Urovo še naprej vlaga v raziskave in razvoj, da bi dovršili izdelke s še bolj moderno tehnologijo, pri tem pa upoštevajo povratne informacije strank in razumejo potrebe in delo v različnih industrijah in branžah.

Urovo Enterprise Enabler

Urovo je razvil bogat nabor aplikacij in programskih orodij, ki strankam pomagajo pri upravljanju celotnega življenjskega cikla naprave. Ta orodja in platforme pomagajo podjetjem pri upravljanju instalacij, rabe in razvoja, tako da pripomorejo k znižanju stroškov in izboljšanju učinkovitosti.

Podpora in uradni servis v Sloveniji

Tudi najboljše naprave potrebujejo instalacijo programske opreme, menjavo baterije, vzdrževanje in včasih tudi popravilo, naj bo to garancijsko ali izven garancije. Podjetje Info-kod vam nudi servis znamke Urovo in podporo v poslovalnici v Ljubljani, rezervne dele pa imajo na zalogi na ravni skupine Info-kod, v Zagrebu.

Za več informacij o znamki Urovo in izdelkih, ki jih ponuja, se obrnite na podjetje Info-kod.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
laserski tiskalniki barvni tiskalnik nalepk

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več