Tiskalniki in skenerji
09.05.2022 09:55

Deli z drugimi:

Share

Urovo, vodilna znamka mobilnih terminalov in tiskalnikov nalepk na svetovnem trgu, sedaj tudi v Sloveniji

Spoznajte novo znamko mobilnih naprav Urovo, ki prinaša zanesljivost in učinkovitost v vsakdanjik dela na terenu, skladišču, na letališču in v trgovini.

Podjetje Urovo je z 200.000 letno dobavljenimi napravami eno izmed najhitreje rastočih podjetij, ki proizvaja AIDC naprave. Svoj portfelj so še dodatno razširili s tem, ko so vzeli pod okrilje podjetje Gainsha, proizvajalca tiskalnikov nalepk.

Mobilni terminali za delo in plačila

Urovo ponuja mobilne naprave, vključno s tabličnimi računalniki, ročnimi in nosljivimi napravami s tipkami, POS in namenskimi terminali. V kategoriji mobilnih terminalov sta najbolj prodajana modela DT50 in DT40, med RFID čitalci. DT50(UHF) in RFDT50 in v kategoriji prenosnih in nosljivih naprav, Urovo R70.

Velika ponudba tiskalnikov nalepk

Urovo ponuja široko paleto tiskalnikov nalepk – od mobilnih in namiznih do industrijskih modelov. Tiskalniki nalepk so dobavljivi z brezplačnim gonilnikom za Windows (Bartender), ki so združljivi z najbolj razširjenimi jeziki tiskalnikov.

Raziskave in razvoj dovršenih izdelkov

Urovo še naprej vlaga v raziskave in razvoj, da bi dovršili izdelke s še bolj moderno tehnologijo, pri tem pa upoštevajo povratne informacije strank in razumejo potrebe in delo v različnih industrijah in branžah.

Urovo Enterprise Enabler

Urovo je razvil bogat nabor aplikacij in programskih orodij, ki strankam pomagajo pri upravljanju celotnega življenjskega cikla naprave. Ta orodja in platforme pomagajo podjetjem pri upravljanju instalacij, rabe in razvoja, tako da pripomorejo k znižanju stroškov in izboljšanju učinkovitosti.

Podpora in uradni servis v Sloveniji

Tudi najboljše naprave potrebujejo instalacijo programske opreme, menjavo baterije, vzdrževanje in včasih tudi popravilo, naj bo to garancijsko ali izven garancije. Podjetje Info-kod vam nudi servis znamke Urovo in podporo v poslovalnici v Ljubljani, rezervne dele pa imajo na zalogi na ravni skupine Info-kod, v Zagrebu.

Za več informacij o znamki Urovo in izdelkih, ki jih ponuja, se obrnite na podjetje Info-kod.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
laserski tiskalniki barvni tiskalnik nalepk

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več