Računalništvo, telefonija
30.03.2020 22:06
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uredite si pričesko kar doma – za dobrih 16 evrov

Naprava je v spletni trgovini Cafago na voljo v rdeči ali beli barvi.
Naprava je v spletni trgovini Cafago na voljo v rdeči ali beli barvi.

Bi si radi doma uredili pričesko? Posebej v času koronavirusa, ki je nekaj dni po prihodu popolnoma spremenil naša življenja, nam zna priti zelo prav naprava, kakršna je Xiaomi ENCHEN. Odlično nam bo služil tako pri urejanju pričeske kot tudi pri urejanju brade.

V mesecu dni smo se kar naenkrat znašli v času, ko so bila mnoga podjetja primorana zapreti svoja vrata. Med drugimi so tudi frizerski saloni začasno prekinili s svojim delom. A to ni nujno težava, saj si lahko napravo, s katero si boste uredili pričesko, naročite na dom.

Xiaomi ENCHEN odlikuje keramična rezilna glava in nizek hrup ob uporabi (manj kot 55dB). Baterijo polnite kar prek USB vmesnika. Primeren je za moške, ženske in otroke. Ima zaokrožen gladki rob, ki preprečuje poškodbe.

Popolnoma izpraznjeno baterijo boste napolnili v 8 urah. Eno polnjenje bo zadostovalo za približno 45 minut striženja, kar bi moralo biti več kot dovolj za običajno uporabo.

Velikost naprave je 170*45mm. V paketu dobite poleg naprave še polnilni kabel, posebne nastavke za reguliranje želene dolžine in glavnik. Xiaomi ENCHEN lahko NAROČITE NA POVEZAVI v spletni trgovini Cafago za 16,39 evra. Poštnina je zastonj (free shipping), ponudba pa velja do 30 aprila.

Lahko pa si omislite komplet, pri katerem dobite tudi škarje in zaščitno ogrinjalo (kakor pri frizerju – pred ostriženimi lasmi vas zaščiti od vratu navzdol). Xiaomi ENCHEN z naštetimi dodatki lahko NAROČITE TUKAJ. Za to boste pri spletnem trgovcu Cafago odšteli 18,85 evra. Poštnina je prav tako zastonj (free shipping). Ponudba pa velja do 30 aprila.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več