Računalništvo, telefonija
30.03.2020 22:06
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uredite si pričesko kar doma – za dobrih 16 evrov

Naprava je v spletni trgovini Cafago na voljo v rdeči ali beli barvi.
Naprava je v spletni trgovini Cafago na voljo v rdeči ali beli barvi.

Bi si radi doma uredili pričesko? Posebej v času koronavirusa, ki je nekaj dni po prihodu popolnoma spremenil naša življenja, nam zna priti zelo prav naprava, kakršna je Xiaomi ENCHEN. Odlično nam bo služil tako pri urejanju pričeske kot tudi pri urejanju brade.

V mesecu dni smo se kar naenkrat znašli v času, ko so bila mnoga podjetja primorana zapreti svoja vrata. Med drugimi so tudi frizerski saloni začasno prekinili s svojim delom. A to ni nujno težava, saj si lahko napravo, s katero si boste uredili pričesko, naročite na dom.

Xiaomi ENCHEN odlikuje keramična rezilna glava in nizek hrup ob uporabi (manj kot 55dB). Baterijo polnite kar prek USB vmesnika. Primeren je za moške, ženske in otroke. Ima zaokrožen gladki rob, ki preprečuje poškodbe.

Popolnoma izpraznjeno baterijo boste napolnili v 8 urah. Eno polnjenje bo zadostovalo za približno 45 minut striženja, kar bi moralo biti več kot dovolj za običajno uporabo.

Velikost naprave je 170*45mm. V paketu dobite poleg naprave še polnilni kabel, posebne nastavke za reguliranje želene dolžine in glavnik. Xiaomi ENCHEN lahko NAROČITE NA POVEZAVI v spletni trgovini Cafago za 16,39 evra. Poštnina je zastonj (free shipping), ponudba pa velja do 30 aprila.

Lahko pa si omislite komplet, pri katerem dobite tudi škarje in zaščitno ogrinjalo (kakor pri frizerju – pred ostriženimi lasmi vas zaščiti od vratu navzdol). Xiaomi ENCHEN z naštetimi dodatki lahko NAROČITE TUKAJ. Za to boste pri spletnem trgovcu Cafago odšteli 18,85 evra. Poštnina je prav tako zastonj (free shipping). Ponudba pa velja do 30 aprila.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več