Računalništvo, telefonija
18.10.2012 10:34

Deli z drugimi:

Share

UPS za vsak računalnik!

UPS sistem za vsak dom!
UPS sistem za vsak dom!

Se vam pogosto dogaja, da v vašem stanovanju za kratek čas zmanjka električne energije, ste zaradi tega že večkrat izgubili dragocene podatke ali bili slabe volje ob črnem ekranu TV, utišanju HI-FI, ..?

Podjetje Socomec predstavlja idealno rešitev: UPS sistem, primeren za domačo rabo NETYS PL. Izdelek na prvi pogled daje vtis električnega razdelilnika – kar tudi je, saj nudi 6 navadnih (šuko) vtičnic, od tega so štiri s funkcijo električnega napajanja naprav tudi po izpadu omrežja, dve vtičnici pa za priklop močnejših naprav (npr. tiskalnik), katere lahko ob morebitnem izpadu omrežne napetosti ostanejo brez elektrike. Na voljo sta dva modela in sicer 600 in 800 Volt-Amperski različici, glavna razlika pa je seveda čas delovanja brez električne napetosti, ki v 600VA različici znaša 15 minut in 20 minut v 800VA izvedbi (navedeni čas velja za povprečen PC in 17 palični monitor).

Poleg šestih električnih vtičnic najdemo na ohišju še USB priključek za polnjenje mobilnih naprav, varovalko, gumb za vklop in izklop ter LED signalno luč, ki prikazuje stanje delovanja.

V notranjosti UPS naprave se skriva akumulator s predvideno življenjsko dobo 3 do 5 let, ki ne potrebuje nobenega vzdrževanja, po izteku življenjske dobe pa jo je mogoče enostavno zamenjati.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOCOMEC SICON d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOCOMEC SICON d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOCOMEC SICON d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku