Triki in nasveti
04.07.2012 10:03
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Upravljanje mobilnika Windows Phone preko računalnika

Programska oprema W.I.N.C.O. Phone Controller omogoča hitro in enostavno upravljanje z mobilnikom Windows Phone.
Programska oprema W.I.N.C.O. Phone Controller omogoča hitro in enostavno upravljanje z mobilnikom Windows Phone.

Upravljanje z mobilnim operacijskim sistemom Windows Phone je zaradi majhnih zaslonov naprav vse prej kot enostavno. Poleg tega za vklop določenih funkcionalnosti potrebujemo veliko mero spretnosti in potrpljenja, saj mnogi pametni mobilni telefoni niso tako odzivni kot računalniki. Ker delo na velikem zaslonu ponavadi poteka občutno hitreje in ker so v računalniškem programu vse ključne funkcionalnosti na dosegu roke, je računalničar s psevdonimom W.I.N.C.O. za uporabnike mobilnikov Windows Phone pripravil nadvse priročno aplikacijo.

Programska oprema W.I.N.C.O. Phone Controller je nadvse uporabna, saj lahko preko nje upravljamo z mobilnikom Windows Phone kar preko osebnega oziroma prenosnega računalnika. Oddaljen nadzor nad pametnim mobilnim telefonom pridobimo tako, da program W.I.N.C.O. Phone Controller najprej namestimo tako na računalnik kot na mobilnik. Namestitvene datoteke se nahajajo na spletnem naslovu http://goo.gl/QKwUn. Po namestitvi priključimo mobilnik na računalnik preko USB kabla in sledimo preprostim navodilom. Čez nekaj sekund bomo lahko že upravljali s pametnim mobilnim telefonom preko računalnika.

Čeprav grafična podoba programa W.I.N.C.O. Phone Controller ni očesu prijazna (ta nekoliko spominja na Windows 3.11), je program izjemno uporaben. Preko njega lahko namreč shranjujemo in prenašamo datoteke, upravljamo z nastavitvami mobilnika in celo zajemamo zaslonske slike. Program je združljiv z mobilniki Windows Phone 7.1 in z računalniki, ki imajo nameščene operacijske sisteme Windows XP, Windows Vista (32-bitna in 64-bitna različica) in Windows 7 (32-bitna in 64-bitna različica). Razen nekoliko počasnejšega delovanja, uporabniki drugih napak pri programu W.I.N.C.O. Phone Controller niso opazili. Želimo vam veliko upravljavskih užitkov z vašim mobilnikom Windows Phone.


Prijavi napako v članku