Računalništvo, telefonija
06.07.2015 01:50

Deli z drugimi:

Share

Upravljanje digitalnih vsebin v poslovnem okolju.

V obdobju, za katerega je značilna poplava informacij, uporabniki pričakujejo takojšen dostop do informacij na napravi po svoji izbiri. PlanetPress® Connect je prava izbira.
Konica Minolta Slovenija
Konica Minolta Slovenija

Konica Minolta z aplikacijo PlanetPress® Connect podjetja Objectif Lune (OL) uvaja popolno orodje za upravljanje digitalnih vsebin v poslovnih okoljih. PlanetPress® Connect ponuja celovit sveženj orodij za vsak korak poteka dela (workflow) komunikacije in olajša naravno oblikovanje popolnoma personalizirane poslovne komunikacije najrazličnejših tipov.

V obdobju, za katerega je značilna poplava informacij, uporabniki pričakujejo takojšen dostop do informacij na napravi po svoji izbiri. PlanetPress® Connect je prava izbira za srednje velika podjetja, ki si želijo brez velikih investicij in dragih nadgradenj v svojo komunikacijo vključiti digitalni tisk. Aplikacija nudi idealno rešitev za vsako poslovno tiskalniško okolje, ki je zadolženo za tisk in distribucijo različnih poslovnih komunikacij in dokumentov. Računi, izjave, naročila, dobavnice, prejemnice in pisma so primeri različnih tipov transakcijskih dokumentov, ki jih je z aplikacijo PlanetPress® Connect preprosto oblikovati in obdelati.

Neodvisno od sistemske in strojne kompatibilnosti in s popolno zmogljivostjo avtomatizacije Connect Suite lajša oblikovanje popolnoma personalizirane poslovne komunikacije, vključno s tiskom, HTML e-pošto in spletom. PlanetPress® Connect je najbolj primeren za poslovno komunikacijo, ter za IT in sistemske integracijske trge, ponuja pa veliko izbiro dodatnih možnosti, ki podjetjem omogoča rast in širitev svojih komunikacijskih rešitev ob upoštevanju razvijajočih se poslovnih potreb.

“OL Connect Suite viljučujemo v portfelj Konica Minolta programske opreme, da bi tako svojim uporabnikom omogočili komunikacijo skozi več kanalov. Inteligentna kombinacija izbranih kanalov hitro pridobiva pomen v podjetjih, ki želijo doseči nove skupine kupcev, to pa je bistvenega pomena za prilagajanje spremenljivemu tržnemu okolju,” pojasnjuje Bojan Zupančič, vodja prodaje produkcijskega tiskanja v Konici Minolti Slovenija.

Z aplikacijo PlanetPress® Connect se začenja uvajanje prvega modula OL Connect Suite, ki mu bo sledil drugi modul – PrintShop Mail Connect. “Ko bosta oba modula Connect Suite v celoti na voljo bomo svojim kupcem lahko ponudili popoln paket orodij za udeležbo na rastočem tržišču,” še dodaja Bojan Zupančič.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku