Poslovne rešitve
Programska oprema
22.09.2022 07:24

Deli z drugimi:

Share

»Uporabniki želijo učinkovit poslovni sistem vse-v-enem«

Bolj kot je tehnologija napredovala, bolj si tudi uporabniki želijo izpopolnjenih sistemov, ki so uporabniško prijazni in po možnosti nudijo vse-v-enem.
Foto: Datastudio
Foto: Datastudio

Uporabniki vedo, da pri poslovnih programih ni vedno vse rožnato. A ko se enkrat zaplete, je treba začeti – na začetku. Še bolje pa je, če najdemo ponudnika, pri katerem se začetnim nevšečnostim izognemo v velikem loku.

»Danes je izrednega pomena, kako hitro uspemo obdelati naročila in izdelke dostaviti. Hiter napredek informacijskih tehnologij in tempo v poslovnem okolju od uporabnika zahtevata takojšen odziv na povpraševanja kupcev. V nasprotnem primeru lahko zapremo vrata,« pravi direktor podjetja Datastudio, Dejan Sušnik.

Kaj je DPS (Datastudio poslovni sistem) in komu je namenjen?

DPS je moderen poslovni program za maloprodajo, veleprodajo, spletna naročila, eDokumente, proizvodnjo, servis in terensko delo. In naj vas ne skrbi zaradi operacijskega sistema, ki ga uporabljate. To me pogosto sprašujejo stranke in moram izpostaviti, da naš poslovni program deluje tako na operacijskem sistemu Windows kot Mac.

Če imate težave s poslovnim programom, ki ga uporabljate ali želite zgolj večji nabor funkcij, morda bolj moderen in pregleden uporabniški vmesnik, je to prava rešitev. Ne glede na dejavnost vam DPS zagotavlja podporo v vseh segmentih poslovanja, s hitrejšo opravilnostjo pa boste prihranili tako čas kot denar.

Spletna prodaja v zadnji letih dosega rekorde …

Res je. To smo opazili predvsem v obdobju od leta 2020 in pojava pandemije Covid-19. V tem obdobju se je spletna prodaja znatno povečala. Naša rešitev DPS vsebuje vse potrebno za neposredno povezavo s spletno trgovino in dostavnimi službami. Je kot nalašč tudi za podjetja, ki se ukvarjajo s spletno prodajo. Omogoča zelo hitro obdelavo velikega števila spletnih naročil – od samega naročila do dostave kupcu.

Če se nekoliko dotakneva maloprodaje, moram tudi tu poudariti, da naš moderen in enostaven POS vmesnik omogoča hitro prodajo, praktično brez uvajanja. Podpira uporabo čitalca, tehtnice, povezavo s POS terminalom, integrirane plačilne storitve, darilne bone, kartice ugodnosti in še mnogo več. Poleg tega, da mora zadeva delovati, se mi osebno zdi najpomembneje, da je vmesnik enostaven za uporabo. To imajo tisti, ki imajo z zadevo opravka vsak dan, najraje, saj zapletene novosti težko sprejemamo že v zasebnem življenju, na delu pa še toliko bolj.

Omenili ste, da se DPS lahko uporablja tudi v proizvodnji in servisnih dejavnostih. Na kakšen način?

Tako je. Če vzameva primer proizvodnje, lahko na primer izdelate delovni nalog neposredno iz ponudbe, opravite rezervacijo materiala, naredite poročila, dnevnik dela, vodite statuse. Možnosti je veliko.

Pri servisu pa lahko zajemate slike z mobilno napravo, opravite izpis prevzemnih listov, pa tudi rezervacije in naročanje materiala. Potem je tu fakturiranje, odprema servisiranih izdelkov na dostavno službo. Kot sem rekel, to je celovit program vse-v-enem.

Omenili ste tudi zajem slike z mobilno napravo.

Brez tega se danes ne moremo iti posla. Uporaba mobilnih naprav je stalnica in na nek način nuja. Terenska prodaja, dostava blaga, zajem podpisa pri odpremi, pregled nad poslovanjem, servis, obdelava pošiljk in še bi lahko našteval. Vse to lahko opravite z mobilnim modulom.

Je poskrbljeno tudi za izmenjavo podatkov med samimi sistemi v podjetju?

Seveda. Računovodstvo, eDokumenti, Intrastat, odpadna embalaža, dostavne službe in REST izmenjava podatkov vam omogočajo uporabo integriranih rešitev in povezljivost z drugimi sistemi.

Če imajo stranke dodatne želje, jim stopite nasproti. Kako je z razvojem in podporo?

To je še ena stvar, brez katere lahko zapreš svojo dejavnost. DPS raste s potrebami trga in željami uporabnikov. Če določena funkcija, ki jo stranka želi imeti, še ne obstaja, bo dodana v nadaljnjih posodobitvah programa.

Zavedamo se, da je stranka na prvem mestu, zato nudimo hitro in učinkovito podporo ter zagotavljamo takojšnjo odpravo težav in nemoten proces dela.


Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom programa DPS. Za več informacij obiščite spletno stran www.datastudio.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Datastudio poslovni sistem


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več