Računalništvo, telefonija
25.01.2005 09:45
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Unicenter Desktop DNA r11 je naprodaj

Podjetje Computer Associates International je objavilo, da je njihova sodobna rešitev upravljanja PC-jev Unicenter Desktop DNA r11 zdaj na voljo v splošni prodaji. Z racionalizacijo nadgrajevanja namiznih računalnikov in podpore zanje lahko nova različica močno zniža stroške lastništva PC-jev in hkrati zagotavlja kar največjo produktivnost končnih uporabnikov.

Da se produktivnost končnih uporabnikov pri nadgrajevanju PC-jev ne zmanjša, je treba njihove podatke, npr. nastavitve aplikacij, nastavitve sistema, uporabniške profile in podatke, prenesti. Pripomoček Unicenter Desktop DNA avtomatizira upravljanje, prenos in vzdrževanje teh podatkov, tako da so procesi nadgrajevanja/zamenjave enostavnejši, stroški pa nižji. Zaradi možnosti, da se preprosto podvoji konfiguracije namiznih računalnikov, se znižajo stroški za podporo in zagotovi produktivnost končnih uporabnikov; vlaganja v namizne računalnike se tako maksimalno povrnejo.

Nove funkcije in prednosti rešitve Unicenter Desktop DNA r11 so:
* učinkovitejše, postopno zajemanje uporabniških podatkov iz PC-jev;
* vzdrževanje pomembnih podatkov o datotekah za zagotavljanje skladnosti z zakonom Sarbanes-Oxley in drugimi zakonodajnimi odloki;
* oddaljeno odpravljanje težav in obnavljanje uporabniških podatkov iz PC-jev;
* dodatni spletni strežnik Apache in možnosti strežniškega shranjevanja Network Appliance;
* lažje ohranjanje videza namizja, med drugim tudi ločljivosti zaslona in ikon.

Nova izdaja je dokaz CA-jevih prizadevanj za ohranjanje vodilnega mesta na tržišču upravljanja namiznih računalnikov. Unicenter Desktop DNA sodi v širšo zbirko CA-jevih izdelkov za upravljanje, v kateri so tudi rešitve za distribucijo programske opreme, upravljanje sredstev, upravljanje popravkov in oddaljeni nadzor.


Prijavi napako v članku