Igre
31.03.2008 09:02
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

UEFA EURO 2008

Electronic Arts bo kmalu, tako kot je to že v navadi, izdal uradno igro evropskega nogometnega prvenstva UEFA in tako obeležil nogometni spektakel, ki spada med enega največjih športnih dogodkov na svetu. Igra se bo v evropskih trgovinah znašla 11. aprila, tako da jo bodo igralci izkusili še pred resničnim prvenstvom, ki se začne junija v Avstriji in Švici. UEFA EURO 2008 bo vseboval grafično napredno predstavitev najboljših evropskih nogometašev, v njegovem srcu pa bo tekla enostavnejša, hitrejša ter odzivnejša različica priznanega nogometnega pogona EA SPORTS. Prav tako bodo prisotna vsa moštva in igrišča, ki bodo del prvenstva UEFA EURO 2008. V vlogi svoje ali izbrane države se bo igralec prebil iz kvalifikacij naravnost v virtualni turnir.

Kot vodja ene od več kot petdesetih evropskih državnih reprezentanc boste doživeli vso dramatičnost in vznemirjenje uradnega nogometnega prvenstva, pravijo pri EA. V novem načinu, imenovanem “Captain Your Country” (Bodi kapetan svoje države), se boste sami podali na zelenico, si prislužili kapetanski položaj in resnično navdihnili moštvo za zmago. Prav tako boste lahko na igrišču slavili zmage, kar bodo omogočili interaktivni zmagovalni gibi, in tako prispevali k veličastnosti dogodka. Spletni način “Battle the Nations” (Bitka narodov) pa bo omogočil turnirske tekme na daljavo.

Uradno licencirana igra UEFO EURO 2008 bo tokrat, poleg različic za PC, Xbox 360, PS3, PS2 in PSP, prvič na voljo tudi vsem lastnikom mobilnih telefonov, kar bodo omogočili lokalni operaterji. Novi, inovativni sistem igranja z enim gumbom(!?) bo zaslužen za to, da bo UEFA EURO 2008 najbolj dostopna mobilniška nogometna igra, v kateri nastopa polnih dvaindvajset igralcev.


Prijavi napako v članku