Triki in nasveti
07.07.2010 11:04
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Učinkovito nad spletne zlikovce s programom HiJackFree

Vse pod nadzorom!
Vse pod nadzorom!

Če veliko časa preživite na svetovnem spletu, obstaja zelo velika verjetnost, da ste okuženi z vsaj eno škodljivo programsko kodo, saj večina varnostnih programskih oprem ni kos sodobnim varnostnim izzivom. Ker je delovanje zlonamernih kod pogosto prekrito in težko opazno, vam priporočamo namestitev brezplačne programske opreme HiJackFree podjetja Emsisoft.

Program HiJackFree je zmogljivo programsko orodje, ki nam v trenutku prikaže vse procese, ki se izvajajo na našem računalniku, in sicer tako dobre kot slabe. Uporabno programsko orodje nam še prikaže, čemu služi določen proces, in kar je najpomembnejše, neželene procese lahko s klikom na miškin gumb ustavimo ali celo odstranimo.

Z brezplačno programsko opremo HiJackFree lahko nadziramo vse aktivne procese in z njimi povezane module, upravljamo s storitvami, pregledujemo odprta vrata, upravljamo z modulom LSP (Layered Service Providers), nadziramo vse programske dodatke spletnih brskalnikov in upravljamo s programsko opremo, ki se samodejno zažene ob zagonu operacijskega sistema. Če vas je program HiJackFree podjetja Emsisoft prepričal, si ga prenesite iz spletnega naslova http://www.hijackfree.com/en/.


Prijavi napako v članku