Igre
20.05.2010 17:44
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ubisoft premaknil izid igre Ghost Recon: Future Soldier v naslednje leto

Ubisoft premaknil izid igre Ghost Recon: Future Soldier v naslednje leto
Ubisoft premaknil izid igre Ghost Recon: Future Soldier v naslednje leto

Ko se odpravite na obalo, ali pa na kraj, kjer bi morda bili izpostavljeni soncu, vedno vzamete s seboj sončno kremo, da se namažete. Posledice v nasprotnem primeru niso lepe, še manj pa prijetne. In ko smo ravno pri kremah, Ubisoft se je pravkar namazal s svojo.

Sicer ne dobesedno, ampak dobro. Na njihovem finančnem poročilu za fizično leto 2009-10 so namreč opazili, da jim posel ne cveti najbolje. Že res, da je Assassin’s Creed II uspel prodati skoraj 9 milijonov kopij, Splinter Cell: Conviction pa dober milijon in pol, vendar založnik je imel na koncu poročila še vedno $76.2 milijonov izgube.

Ukrepi? Nedvomno. Kje? Ghost Recon: Future Soldier. Le-ta je namreč bil premaknjen, iz svojega predvidenega izida, v koncu letošnjega leta, na marec naslednje leto. Razlog za prestavitev je bil predvsem finančne narave, kajti po mnenju direktorja Ubisofta, Yves Guillemonta, je za konec letošnjega leta napovedanih nemalo močno konkurenčnih iger, kar bi pomenilo, da Future Soldier ne bo dosegel željenih rezultatov v prodaji. Prav tako bodo avtorji imeli na razpolago občutno več časa za razvoj igre, torej lahko pričakujemo boljše rezultate tudi v sami igri?

Vas zanima več iz te teme?
Ubisoft igre

Prijavi napako v članku