Twitter
26.09.2011 12:31

Deli z drugimi:

Share

Twittanje s sporočili MMS

S storitvijo Twitter MMS bomo lahko twittali kjerkoli in kadarkoli!
S storitvijo Twitter MMS bomo lahko twittali kjerkoli in kadarkoli!

Družbeno omrežje Twitter je pred slabim mesecem dni dodalo funkcionalnost fotogalerije. Ta lahko prikaže do 100 slik, ki si jih uporabniki naložijo na svoj ​​račun bodisi preko twittov bodisi portalov za izmenjavo fotografij, kot so yFroga, TwitPica, Instagrama in drugih. Da bil lahko fotografije in sporočila na Twitter profil nalagali tudi ko z mobilnikom nimamo dostopa do svetovnega spleta, je priljubljeno družabno omrežje najavilo storitev Twitter MMS.

Nova storitev omogoča, da lahko fotografije in sporočila objavimo kar z uporabo sporočila MMS. Tu seveda gre za sporočila, pri katerih lahko besedilu dodamo sliko. To pomeni, da lahko twitt pošljemo tudi iz mobilnika starejšega kova, ki nima možnosti dostopa do interneta. Z novo funkcionalnostjo bo družbeno omrežje Twitter lahko bolje konkurirajo Facebooku celo na področju novinarstva. Ta je zaradi številnih možnosti izjemno priljubljeno orožje sedme sile, saj ga lahko uporabljajo na področjih, kjer ni dostopa do interneta.

Storitev Twitter MMS žal še ni na voljo vsem uporabnikom. Trenutno je ta na voljo le v ZDA, Združenem kraljestvu, Italiji, Kanadi, Bahrajnu in Braziliji. Ker v je pri naših sosedih storitev Twitter MMS na voljo za uporabnike ponudnika mobilnih storitev Vodafone, to pomeni, da bo uporabna novost po vsej verjetnosti kmalu na voljo tudi uporabnikov Si.mobila. Ti bodo s tem lahko twittali tudi iz nepametnih mobilnikov in tam, kjer internet ni na voljo.


Prijavi napako v članku