17.08.2010 10:32
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tudi vi se lahko udeležite Garmin triatlona na Bledu!

Tudi vi se lahko udeležite Garmin triatlona na Bledu!
Tudi vi se lahko udeležite Garmin triatlona na Bledu!

Garmin triatlon Bled ponuja tudi letos pestro ponudbo športnega dogajanja. Na njem vsako leto najdejo svoje priljubljene dejavnosti tako triatlonci, kot tudi plavalci, kolesarji in tekači, mladi in stari, rekreativci in profesionalci. Tekmovanja potekajo v različnih kategorijah. Medijski triatlon popularnih, štafetni triatloni za podjetja in združenja, triatlon za vsakogar, olimpik in lumpi. Vse to bo na izbiro v soboto, 4. septembra v Mali Zaki na Bledu.

Večina se nas v prostem času ukvarja z nekim športom, toda za skupno druženje se le stežka dogovorimo. Ponujamo vam rešitev, kako boste skupaj preživeli nepozabno soboto – nastopite na štafetnem Garmin triatlonu za podjetja in združenja. Potrebujete le plavalca, kolesarja, tekača in ekipa je sestavljena. Fizična pripravljenost posameznika ni pomembna. Namen štafetnega triatlona je druženje!

ŠTAFETNI TRIATLON ZA PODJETJA IN ZDRUŽENJA
400 m plavanja,
13 km kolesarjenja,
3,3 km teka
ŽENSKE, MOŠKE IN MEŠANE EKIPE
Informacije in prijave na www.trisport-klub.si.

Se vidimo v soboto, 4. septembra, na Bledu!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku