Računalništvo, telefonija
22.10.2017 07:59
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tu so prve fotografije supermobilnika OnePlus 5T!

Novi OnePlus naj bi izgledal naravnost fantastično.
Novi OnePlus naj bi izgledal naravnost fantastično.

Letos poleti je luč sveta ugledal pametni mobilni telefon OnePlus 5, ki lahko brez težav opravi z vsemi pametnimi mobilnimi telefoni Android in celo Applovim telefonom iPhone. Kmalu pa naj bi ugledali njegovega dostojnega naslednika, saj naj bi bil javnosti razkrit že 5. novembra. Tu bo šlo za pametni mobilni telefon OnePlus 5T, katerega največja odlika bo zaslon, saj bo ta ponujal razmerje stranic kar 18 proti 9, medtem ko zdajšnji model nudi razmerje strani 16 proti 9. To v praksi pomeni, da bo telefon bolje prilagojen večpredstavnostnim vsebinam in mobilnim igram.

O strojni opremi pametnega mobilnega telefona OnePlus 5T je trenutno znanega bolj malo. Glede na doslej razkrite informacije pa je znano, da naj bi bila novost opremljena s procesorjem Snapdragon 835, kar osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom kapacitete vsaj 128 gigabajtov. Za zajem sebkov in fotografij pa bosta na voljo slikovni tipali ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk in 20 milijonov slikovnih točk. Podatki o preostali strojni opremi novega supertelefona podjetja OnePlus pa vsaj zaenkrat še niso bili razkriti.

Več o novem pametnem mobilnem telefonu OnePlus 5T bo znanega 5. novembra letos. Če pa sodimo po prvih neuradnih fotografijah, bo šlo tu za oblikovno zanimivi telefon, ki se bo zagotovo brez težav prikupil tudi najzahtevnejšim uporabnikom storitev mobilne telefonije.


Prijavi napako v članku