Telefoni
01.05.2019 06:34

Deli z drugimi:

Share

Tu je najboljši pametni mobilni telefon Android za igranje iger!

Pametni mobilni telefon Nubia Red Magic 3 ima za hlajenje strojnih komponent na voljo celo aktivni sistem ventilatorjev.
Pametni mobilni telefon Nubia Red Magic 3 ima za hlajenje strojnih komponent na voljo celo aktivni sistem ventilatorjev.

Tokrat imamo odlično novico za vse, ki za igranje priljubljenih iger posegate predvsem po pametnih mobilnih telefonih z mobilnim operacijskim sistemom Android. Podjetje ZTE je namreč uradno najavilo razpoložljivost trenutno najzmogljivejšega pametnega mobilnega telefona Android na svetu. Tu seveda govorimo o pametnem telefonu Nubia Red Magic 3, ki za razliko od celotne konkurence ima za hlajenje strojnih komponent na voljo celo aktivni sistem ventilatorjev, ki se vklopi le, ko je to potrebno za hlajenje, kar pomeni, da je pogosto aktiven le med igranjem mobilnih iger.

Strojna oprema pametnega mobilnega telefona Nubia Red Magic 3 resnično jemlje dih. Ta je namreč opremljen s kar 16,9-centimetrskim oziroma 6,65-palčnim zaslonom AMOLED, ki ponujal ločljivost 2.340 x 1.080 slikovnih točk, razmerje stranic 19,5 proti 9 in kar 90 herčno frekvenco osveževanja. Novost pričakovano temelji na osnovi zmogljivega mobilnega procesorja Snapdragon 855, najzmogljivejši model pa ima na voljo 12 gigabajtov sistemskega pomnilnika. To pomeni, da bo novi telefon opremljen z več sistemskega pomnilnika kot marsikateri osebni računalnik.

Da pametnemu mobilnemu telefonu Nubia Red Magic 3 ne bi prehitro pošla avtonomijo delovanja bo poskrbela baterija zmogljivosti 5.000 miliamper ur, za hitro polnjenje je zadolžen zmogljiv polnilni sistem zmogljivosti kar 27 vatov. Za zajem fotografij je na voljo »zgolj en« digitalni fotoaparat ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk, ki se odlično obnese tudi ob zmanjšani svetlobi. Za zajem sebkov pa je na voljo kakovostna spletna kamera ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk.

Pametni mobilni telefon ZTE Nubia Red Magic 3 namenjen največjim ljubiteljem iger je na voljo v treh različicah. Vstopni model opremljen s šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajti vgrajenega prostora je vrednoten na preračunanih 385 evrov. Nekoliko zmogljivejši model je opremljen z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 128 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov, medtem ko se najzmogljivejši model lahko pobaha s kar 12 gigabajti sistemskega pomnilnika in 256 gigabajti vgrajenega prostora. Novost je v tujini vrednotena na okoli preračunanih 57o evrov, kar niti ni veliko glede na to, kar telefon dejansko ponuja.


Prijavi napako v članku