Igre
10.08.2010 18:05

Deli z drugimi:

Share

Prvi večigralski trailer za Call of Duty: BlackOps

Prvi večigralski trailer za Call of Duty: BlackOps
Prvi večigralski trailer za Call of Duty: BlackOps

Razvijalni studio Infinity Ward je z igro Call of Duty: Modern Warfare 2 dokazal, da lahko izdelajo igro, ki jo bo igralo na milijone igričarjev po vsem svetu. A kljub popularnosti in šestimi igrami pod imenom Call of Duty, je bilo še vedno izpuščenih precej uporabnih funkcij, kar je Treyarch dokazal s prvim večigralskim trailerjem.

Večigralski filmček, ki so ga tokrat prikazali naj bi bil le majhen del tistega, kar nam Treyarch namerava razkriti o večigralskem načinu 1. septembra, a kljub temu je bilo prikazanih nemalo zanimivosti. Videti je bilo, da bo večigralski način precej podoben tistemu, kar smo videli že v predhodniku, Modern Warfare 2, za svežino pa bo poskrbelo nemalo novosti. Mednje lahko prištejemo vodljiva RC vozila, katera bomo lahko zapeljali pod noge nič hudega slutečih sovražnikov, kot tudi novo orožje.

BlackOps bo deležen tudi funkcije, s katero bomo lahko posneli naš lasten filmček oziroma t.i. ‘frag movie’, katerega bomo lahko kasneje objavili tudi na portalu YouTube in tako pokazali svojo nadmoč nad igralci iz druge ekipe.

Kakorkoli že, Call of Duty: BlackOps bomo na prodajnih policah ugledali 9. novembra na platformah Playstation 3, Xbox 360 in PC.


Prijavi napako v članku