Telefoni
05.10.2019 07:47

Deli z drugimi:

Share

Trenutno najboljši emulator za Andorid je..

Emulator za Android MEmu 7.0.1 je pisan na kožo ljubiteljem mobilnih iger.
Emulator za Android MEmu 7.0.1 je pisan na kožo ljubiteljem mobilnih iger.

Mobilne naprave Android so med uporabniki nedvomno zelo priljubljene. K uspehu mobilnega operacijskega sistema seveda pomemben delež prispeva spletna trogivna Google Play, saj na njej najdemo že več milijonov raznovrstnih aplikacij in računalniških iger, ki so večinoma brezplačne. Pri programski hiši Microvirt pa so poskrbeli za to, da lahko mobilno programsko opremo za Android uporabljamo tudi na običajnih računalniških sistemih. Njihova programska oprema MEmu 7.0.1 je po mnenju številnih poznavalcev celo najboljši emulator za Android, ki je trenutno na voljo za osebne računalnike, ki poganjajo operacijski sistem Windows.

MEmu je eden najboljših emulatorjev za Android, saj ga odlikuje tako zmogljivost kot številne dodatne možnosti, ki jih pri konkurenčnih rešitvah težko najdemo. Ta ponuja »posnemanje« kar treh različic Androida, pri čemer je priporočena različica Androida 5.1, medtem ko je različica 7.1 še vedno v razvoju. Uporabnikom je na voljo tudi Android 4.4, čeprav roko na srce ta ni več kaj veliko uporaben.

Ena izmed glavnih prednosti uporabe emulatorja MEmu je tudi možnost, da lahko izberemo poljubni model pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika, ki ga želimo posnemati. Vse, kar moramo tu storiti, je, da izberemo ustrezen procesor, količino delovnega pomnilnika in določite druge nastavitve, kot je IMEI. Poleg tega lahko izbiramo med več vnaprej določenimi napravami ali pa jih te povsem prilagodimo našim željam, kar emulator zagotovo naredi zelo zanimivega.

Za razliko od nekaterih drugih Android emulatorjev se MEmu osredotoča predvsem na igranje mobilnih iger in na tem področju je ejansko sijajen. To pa seveda ne pomeni, da ne ponuja drugih priročnih možnosti. Ena izmed zelo uporabnih lastnosti je zagotovo možnost zagona večjega števila emulatorjov hkrati. Na voljo je tudi podpora za simulacijo GPS, posredovanje podatkov z razpoložljivih senzorjev, kot na primer merilnik pospeška (če obstaja) in še mnogo več.

MEmu ponuja tudi namestitev aplikacij neposredno na pametni telefon, pri čemer je pametni telefon povezan z računalnikom reko kabla. Mnogi bodo zagotovo cenili dejstvo, da program podpira natančno določitev velikosti zaslona in ločljivosti, na kateri bo emulator deloval. Najnovejša različica nadvse uporabnega emulatorja za Android je na voljo za prenos na povezavi https://www.memuplay.com/.


Prijavi napako v članku