Telefoni
01.03.2018 15:02
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Trendi telefon Sharp za dostopno ceno!

Trendi telefon Sharp za dostopno ceno!
Trendi telefon Sharp za dostopno ceno!

Na spletnem portalu TomTop smo tokrat zasledili zanimivo ponudbo, ki je kot nalašč za tiste, ki za telefoniranje potrebujejo trendi telefon za dostopno ceno. Tu gre za pametni mobilni telefon SHARP Z2, ki za malo denarja ponuja veliko. Telefon je namreč opremljen s 14-centimetrskim (5,5-palčnim) zaslonom ločljivosti 1.920 × 1.080 in zmogljivim 12-jedrnim procesorjem Helio X20 frekvence 2,3 gigahercev.

Preostala strojna oprema prav tako ni od muh, saj obsega sistemski pomnilnik kapacitete štirih gigabajtov, vgrajeni pomnilnik kapacitete 32 gigabajtov in možnost uporabe dveh telefonskih kartic SIM. Za fotografiranje sta na voljo dve kameri ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk, za opravljanje videokonferenc pa lahko računamo na kakovostno spletno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk.

Celoto zaključuje mobilni operacijski sistem Android 6.0 in baterija zmogljivosti 3.000 pa podpira hitro polnjenje. Tu najdemo še bralnik prstnih odtisov in podporo za hitro mobilno omrežje 4G/LTE. Vse to pa lahko dobimo že za 102,08 evrov in še pet dolarjev ceneje, če bomo na spletnem naslovu https://goo.gl/Ja6p9m vnesli kodo »HTY5SA«.


Prijavi napako v članku