Računalništvo, telefonija
11.03.2013 08:49

Deli z drugimi:

Share

Toshiba multifunkcijski aparat si je zagotovil nagrajeno priznanje za visoko zmogljivost in kvaliteto slike

Toshiba je prejel letno nagrado od Better Buys for Business’ prestižni Innovative Product of the Year 2012 za multifunkcijska proizvoda (MFPs) e-STUDIO2550c in e-STUDIO2551c.
Nagrada Better Buys for Business za Toshiba e-STUDIO
Nagrada Better Buys for Business za Toshiba e-STUDIO

Better Buys for Business je ena od vodilnih nacionalnih laboratorijev za ocenjevanje naprav za obdelavo slik in predstavlja letne inovativne proizvode v Product of the Year kot najboljše v odgovarjajoči kategoriji produktov. Vsi izbrani s strani urednika Better Buys for Business’ so bili upoštevani za prejem nagrade za Innovative Product za leto 2012.

Toshibini e-STUDIO2550c in e-STUDIO2551c multifunkcijski napravi (MFPs) sta dobili priznanje za izdelavo živopisnih dokumentov z resolucijo 600 x 1,200 pik in izredno zmogljivostjo, ki se skriva v kompaktni in lahki konstrukciji, kar je idealno za mala in srednja podjetja. Poleg izjemne kvalitete slik, obvladovanjem papirja, izbiro oblikovanja in enostavnega rokovanja, je MPS v stisnjeni in ekološki konstrukciji zagotovilo, da se bo znižalo uporabnikove račune za energijo z zmanjšano porabo, kadar je v varčevalnem načinu.

Za več informacij obiščite kliknite tukaj.

Better Buys for Business

Better Buys for Business je izkušen team analitikov pisarniških naprav, ki oskrbuje podjetja z objektivno oceno produktov, in s tem pomaga z informacijami pri odločitvah za nakupe vseh vrst pisarniških aparatov. Vsako leto Better Buys oceni več stotin produktov za rabo v pisarnah. Poznani so tudi zaradi svoje Editor’s Choice Award (nagrade po izbiri redaktorja), ki se podeljuje novejšim pisarniškim napravam, ki zagotavljajo najvišji nivo zmogljivosti in nudijo najboljšo vrednost v svoji kategoriji. Za več informacij obiščite spletno stran.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku