Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
25.11.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

Toplotna črpalka LG Therma V R32 9KW S&S sedaj tudi na treh fazah in s podaljšano garancijo

LG je predstavil novo različico svoje priznane toplotne črpalke v monoblok izvedbi, imenovane Therma V R32 Silent and Supreme 9KW, ki je sedaj na voljo tudi v trifazni izvedbi.

Ta inovativna toplotna črpalka prinaša vrsto prednosti, vključno s povečano učinkovitostjo in zanesljivostjo, še posebej, ko je povezana na trifazni električni priključek. LG je vsem toplotnim črpalkam podaljšal tovarniško garancijo na 60 mesecev.

Serija toplotnih črpalk LG Monoblock S&S vključuje različice z močmi od 5 do 16 kW. Trifazne izvedbe so bile do sedaj na voljo od moči 12 kW naprej, ravno 9 kW model pa je bila najpogostejša izbira investitorjev, ki je zdaj na voljo z dvema različnima priključkoma na električno omrežje – v enofazni in trifazni izvedbi.

Trifazni električni priključek prinaša številne prednosti v primerjavi z enofaznim priključkom, ko gre za delovanje toplotne črpalke. Ena ključna prednost trifaznega sistema je večja stabilnost napajanja. Trifazni električni sistem zagotavlja bolj uravnoteženo porazdelitev obremenitve električnega omrežja, kar vodi v manjše nihanje napetosti in boljšo učinkovitost delovanja toplotne črpalke. Poleg tega trifazni sistem omogoča boljši nadzor nad tokom električnega toka, kar prispeva k zmanjšanju izgub in povečanju celotne energetske učinkovitosti.

LG Therma V R32 S je v Evropi in pri nas zelo priljubljena monoblok toplotna črpalka, ki je znana po svoji visoki učinkovitosti, zmogljivosti in tihem delovanju. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj se ta model uvršča med najboljše na svetu:

  1. Učinkovitost: LG Therma V R32 S je zasnovana za zagotavljanje izjemne učinkovitosti. Njena vrednost sezonske učinkovitosti (SCOP) dosega do 4,67, kar jo uvršča v najvišje razrede učinkovitosti toplotnih črpalk.
  2. Tiho delovanje: Ta model je opremljen s tiho tehnologijo, ki zmanjšuje raven hrupa med delovanjem. To je zlasti pomembno, če toplotno črpalko namestite blizu hiše ali na območju, kjer so omejitve glede hrupa.
  3. Okolju prijazen: LG Therma V R32 S uporablja hladilno sredstvo R32, ki ima nizek vpliv na okolje in je bolj učinkovito kot tradicionalna hladilna sredstva.
  4. Enostavna namestitev: Monoblok oblikovanje LG Therma V R32 S zmanjšuje čas in stroške namestitve, saj ni potrebna notranja enota.
  5. Napredne funkcije: Ta model ima številne napredne funkcije, kot so možnost ogrevanja sanitarne vode, vgrajen Wi-Fi, možnost povezovanja s solarnimi sistemi in možnost upravljanja s pametnim telefonom.

S predstavitvijo trifazne izvedbe toplotne črpalke LG Monoblock R32 Silent and Supreme 9KW podjetje LG nadaljuje svojo zavezanost k inovacijam in trajnostnemu ogrevanju, zagotavljajoč potrebam strank prilagojenih visoko zmogljivih in okolju prijaznih rešitev ogrevanja. Ta napredna toplotna črpalka predstavlja korak naprej v smislu energetske učinkovitosti in zanesljivega delovanja, kar bo uporabnikom omogočilo udobno bivanje in hkrati prispevalo k zmanjšanju ogljičnega odtisa.

Podjetje Dines d.o.o. iz Ljubljane je uvoznik in distributer toplotnih črpalk LG Therma V energijske učinkovitosti A+++ in s podaljšano tovarniško garancijo 5 let (60. mesecev).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
toplotne črpalke pametno ogrevanje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več