Računalništvo, telefonija
09.12.2020 16:00

Deli z drugimi:

Share

Top gaming izdelki po dostopni ceni

.. Pri opremi in izdelkih za ljubitelje iger vemo, da gre za visoko zmogljive kose tehnologije, ki so že na prvi pogled nekaj posebnega, prav tako pa je posebna njihova cena. A ta mit vedno ne drži ..
Top gaming izdelki po dostopni ceni
Top gaming izdelki po dostopni ceni

Gaming oprema je vsekakor nekaj posebnega. Če vam je to, da se sveti na vseh koncih (seveda v čim več različnih barvah, ki se po možnosti med uporabo izmenjujejo) všeč ali ne … to, da gre za visoko zmogljivo opremo, ji ne morete oporekati. Poleg tega je oblikovno edinstvena, pogosto skoraj dizajnerskega videza.

Cena, ki vas ne bo “vrgla na rit”

Ko se uporabnik v tovrstno opremo zaljubi, ga pogosto zmoti le cena, ki utegne biti zastavljena precej visoko. A tudi v svetu gaminga najdemo izjeme, ki potrjujejo pravilo – blagovne znamke, ki nudijo visoko kakovostne izdelke po razumni ceni. Genesis je zagotovo ena izmed teh.

Že ob lični embalaži, preden izdelek sploh ugleda luč sveta, dobimo premijski vtis. Izdelki so kakovostni, izbira pa pestra. Genesis nudi od A do Ž v svetu gaminga.

Profesionalni in inovativni

Blagovna znamka Genesis je bila ustanovljena leta 2011, od takrat skrbno zalagajo gamerje vseh sort, od začetnikov do najzahtevnejših posameznikov. Predvsem se zavedajo, da njihovi izdelki obstajajo in obstanejo zaradi ljubiteljev računalniških iger, zato jim vedno znova ponudijo bolj inovativna in profesionalna orodja.

Pestra izbira

Pri tem nudijo zares široko paleto izdelkov. Genesis gamerjem pomaga doseči nove in nove cilje ter izpiliti svoje spretnosti v virtualnih bojih. V ponudbi izdelkov ljubitelji iger najdejo popolne rešitve, ki so jim v pomoč pri vsem, kar je povezano z igranjem iger – od računalniških mišk in podlog, prek pestre izbire slušalk, do edinstvenih dodatkov za ljubitelje znamke Genesis. Pa pojdimo po vrsti: miške, tipkovnice, slušalke, zvočniki, mikrofoni, pa kontrolerji, ohišja za računalnike, stoli, posebej prilagojene mize in celo Genesis nahrbtniki. Njihov arzenal je takšen, da boste imeli pri izbiri kar nekaj dela.

Vedno v trendu

V zadnjih letih igričaski trg beleži neverjetno rast, s tem pa rastejo tudi potrebe igralcev. Genesis nenehno s široko odprtimi očmi sledi najnovejšim trendom in nudi široko paleto izdelkov. Pred kratkim so na primer predstavili novo linijo gamerskih stolov, ki se osredotočajo predvsem na zdravje in dobro počutje uporabnikov. Izdelke prilagajajo celo različnim vrstam iger, prav zaradi tega imajo različne miške specifične oblikovne lastnosti in funkcionalnosti. V portfelj izdelkov vedno dodajo kaj svežega, zanimivega in inovativnega.

Globoko vsidrani v gaming okolje

Ker proizvajajo izdelke za ljubitelje iger, so globoko vsidrani v gaming okolje. Redno sodelujejo z razstavljalci in so sponzorji turnirjev, kot so IEM, PGA, Gamescom in Pyrkon ter številnih drugih. Poleg tega sponzorirajo tudi ekipe. Vedo, da z vzdrževanjem tesnih odnosov z igralci in izmenjevanjem izkušenj naredijo izdelke, ki bodo zares služili svojemu namenu. Moč blagovne znamke namreč izhaja prav iz tesne povezave med izdelki in njihovimi uporabniki. Prav ljubitelji iger so namreč gonilna sila, s pomočjo katere izdelki dosežejo svojo končno vrednost.

Za več podatkov o izdelkih blagovne znamke Genesis obiščite bonajo.si, kjer so vam vedno na voljo tudi za nasvete. Bonajo je uradni zastopnik izdelkov Genesis za Slovenijo. Več o izdelkih seveda tudi na spletni strani proizvajalca: genesis-zone.com. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več
Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več