Življenjski slog
15.04.2024 10:00

Deli z drugimi:

Share

Top 5 kriptovalut za kupiti med zlomom kriptovalut v 2024 

Vojna med Izraelom in Iranom je povzročila velik zlom kriptovalut, saj je cena Bitcoina padla za 15 % in aprila dosegla najnižjo vrednost 61.500 USD. 

Altcoini so se odrezali precej slabše, saj so se velike družbe, kot so Solana, Avalanche in Shiba Inu, pocenile za več kot 20 %. Bitcoin Dominance je namreč v nedeljo dosegel novo najvišjo vrednost cikla, in sicer 57,12 %, kar pomeni, da altcoini dosegajo slabše rezultate od BTC. 

Top 5 kriptovalut, ki jih lahko kupite med zlomom kriptovalut

Ker je Bitcoin Dominance v nedeljo dosegel najvišjo vrednost cikla, strokovnjaki menijo, da bi altcoini lahko začeli prevzemati vodilno vlogo v drugi fazi kripto bikovskega trga. Altcoini kot taki običajno nekaj tednov po Bitcoin halvingu dosegajo boljše rezultate od BTC. 

Pričakuje se tudi, da bodo meme kovanci v prihodnjih tednih nadaljevali svojo bikovsko serijo, še posebej v luči prihajajočega dneva Doge. 

Našteli smo 5 najboljših kriptovalut, ki so jih analizirali strokovnjaki za nakup med zlomom. 

1. Dogeverse ($DOGEVERSE) – Nov večverižni Doge, ki je uspešno zbral 250 tisoč dolarjev v prvi uri

Dogeverse je nov večverižni kovanec, ki bi lahko prinesel do 100-kratni donos. Po novem meme kovancu je v predprodaji že veliko povpraševanje, saj je v manj kot tednu dni zbral skoraj 4 milijone dolarjev. Običajno kriptovalute v predprodaji zagotavljajo stabilno naložbeno priložnost v času zloma kriptovalut, saj nanje ne vpliva kratkoročna nestanovitnost.

Maskota Dogeversa je Cosmos, pes, ki skače po verigi. Dogeverse naj bi bil prvi memecoin, ki bo na voljo na šestih različnih verigah blokov. Žeton že deluje na Ethereumu, Polygonu, verigi BNB in Avalanchu, kmalu pa bo vključena tudi Solana in Base. 

Žeton z več verigami imetnikom omogoča, da uživajo v najboljšem iz več ekosistemov veriženja blokov. Z žetonom Dogeverse, ki je na voljo na Ethereumu, lahko vlagatelji na primer vložijo svoje deleže in zaslužijo nagrade za vložke, ki trenutno znašajo več kot 250 % letnega donosa (APY). 

Poleg tega, tako kot imajo meme kovanci Solana koristi od rallyja cen SOL, lahko Dogeverse potencialno koristi od 6 različnih verig blokov. 

Obiščite predprodajo Dogeverse

2. Slothana ($SLOTH) – Obetaven nov memecoin Solana, ki je v dveh tednih zbral 10 milijonov dolarjev

Slothana je najnovejši memecoin, ki deluje na verigi blokov Solana in ki je v okviru predprodaje doživel veliko zgodnje povpraševanje. Vendar je njegova predprodaja v zadnjih dneh in meme kovanec naj bi se kmalu začel prodajati na DEX, kar je pri vlagateljih povzročilo FOMO. Kmalu bo sledila tudi kotacija na borzi CEX. 

$SLOTH je v okviru ICO zbral že več kot 10 milijonov dolarjev, kar je znak velikega zanimanja med navdušenci nad meme kovanci.

Slerfov zgodovinski shod prejšnji mesec je populariziral meme kovance in Slothana izkorišča to novo meto. Njena maskota je lenoben pisarniški lenivec, ki se je naveličal dela od devetih do petih in se je podal v svet trgovanja s kriptovalutami. 

Slothana je sprejela tudi nov model zbiranja sredstev. Vlagatelji lahko zdaj preprosto pošljejo žetone $SOL neposredno v denarnico projekta in sodelujejo v predprodaji. Po zaključku ICO bodo prejeli žetone SLOTH v obliki airdropa. Enostavnost modela je eden od dejavnikov, ki so botrovali dobrim številkam zgodnjega zbiranja sredstev. 

Obiščite predprodajo Slothana

3. 99Bitcoins –  Nova platforma za učenje in zaslužek z airdropom v vrednosti 99.999 dolarjev

Platforma 99Bitcoins, ki je začela delovati v začetku leta 2010, se je sprva osredotočala na vodiče, kako kupiti BTC s sistemom PayPal. Z leti je platforma razširila svojo ponudbo na druge kriptovalute.

Sčasoma je 99Bitcoins začel izvajati brezplačni tečaj o osnovah Bitcoina, zdaj pa želi s svojim revolucionarnim modelom L2E utrditi svoj položaj vodilnega vira izobraževanja o kriptovalutah.

Uporabniki si 99BTC zaslužijo z izpolnjevanjem učnih modulov, učnih navodil in kvizov. Imetniki žetonov dobijo tudi dostop do nagrad za vložke, ekskluzivnih spletnih seminarjev in dodatnih tečajev usposabljanja.

99Bitcoins se že ponaša z več kot 700 tisoč sledilci na YouTubu in 2 milijonoma naročnikov elektronske pošte. Ta pobuda bo v skupnost zagotovo pritegnila še več navdušencev nad kriptovalutami in tako razširila bazen za izmenjavo znanja.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

4. 5thScape – Trendovski kovanec, katerega dvojni namen je izboljšati igralno pot za razvijalce in igralce

5th Scape je prva kriptoplatforma AR, VR in AI na svetu. Imetnikom 5SCAPE omogoča, da brez dodatnih stroškov uživajo v najrazličnejših igrah, izobraževalnih vsebinah, filmih in še veliko več. Žetone 5SCAPE lahko uporabite tudi za nakupe v igrah in ekskluzivne popuste na vse izdelke znotraj ekosistema.

5thScape Presale

Projekt je trenutno v drugi fazi predprodaje in je zbral že več kot 2,4 milijona dolarjev. Cena žetona je 0,00215 USD, vendar se bo z nadaljevanjem predprodaje predvidoma zvišala. Kotizacijska cena je določena na 0,01 USD, kar pomeni več kot 365-odstotno povečanje, kar je eden od glavnih razlogov, da smo ga izbrali kot enega najboljših kriptožetonov za nakup med zlomom.

Druga stvar, zaradi katere je ta kriptožeton tako zaželen, je, da je celotna ekipa preverjena. To ga skupaj z dejstvom, da je v celoti revidiran, naredi še toliko bolj zaupanja vrednega.

Obiščite predprodajo 5thScape

5. Dogecoin20 – Najboljši memecoin med zlomom, ki je z uspešnim prvencem zbral skoraj 11 milijonov dolarjev

Najboljša kriptovaluta za nakup med zlomom je Dogecoin20. Dogecoin20 se imenuje trajnostna nadgradnja Doge, saj deluje na ethereumskem omrežju Proof of Stake, ki je veliko bolj okolju prijazno kot POS. To omrežje zagotavlja, da so vse transakcije opravljene takoj in varno.

Dogecoin20 homepage

S stakingom $DOGE20 boste lahko zaslužili pasivni dohodek. Vsak nov uporabnik lahko stavi svoje kovance in bo nagrajen glede na odstotek vložka v skladu z vložki. Ker je projekt v predprodaji, lahko zgodnji kupci zastavijo svoje žetone v pametno pogodbo, še preden je $DOGE20 uvrščen na seznam. Poleg tega lahko kovanec kupijo tudi po znižani ceni. 

Obiščite predprodajo Dogecoin20

Zakaj je prišlo do zloma kriptovalut?

Trg kriptovalut je zaradi močne korelacije s širšimi delnicami še naprej izpostavljen geopolitičnim in makroekonomskim tveganjem. 

Sprva so se cene kriptovalut znižale zaradi slabih podatkov o inflaciji v ZDA, na kar je opozoril marčevski indeks cen življenjskih potrebščin. Vendar je trajajoči konflikt na Bližnjem vzhodu, ki ga je še povečal nedavni iranski napad na Izrael pozno v soboto, povzročil precej večji zlom kriptovalut. 

Medtem ko kriptovalute med takšnimi dogodki doživijo obsežen padec, se cene po odpravi krize običajno ponovno dvignejo. To je odlična priložnost za “nakup po padcu” za vlagatelje, zlasti tiste, ki so bili do zdaj odrinjeni na stranski tir. 

Priljubljeni kriptoanalitik GCR je to v nedeljo povedal v objavi X, v kateri je zapisal, da je “prihodnost po zlomu kriptovalut še vedno tako svetla”. 

Obiščite predprodajo Dogeverse


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več