Obvestila podjetij
04.08.2021 14:30
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

To so nove številčnice za ure serije Huawei Watch 3

Ker so letošnji poletni meseci obarvani zelo športno, so se pri Huaweiu odločili, da jih naredijo še bolj doživete – za nove ure serije Watch 3 so pripravili prav poseben nabor animiranih digitalnih številčnic s športno tematiko.

Številčnice prikazujejo različne športe, ki jih sicer lahko spremljate tudi na največjem poletnem športnem dogodku, vključno s štafetnim tekom, plavanjem, dvigovanjem uteži, skoki v vodo, namiznim tenisom, kolesarjenjem, odbojko, hitro hojo in streljanjem z zračno puško. Tako lahko izberete šport, ki je vaš najljubši ali se z njim celo ukvarjate in popestrite videz svoje najljubše športne spremljevalke.

Poletje je sicer odličen čas za športno preživljanje časa in ura serije Watch 3 je zasnovana, da vas h gibanju še dodatno spodbudi. Prinaša vrhunske zmogljivosti sledenja športnih dejavnosti neposredno na vašem zapestju. Hitro postane nepogrešljiva, saj kaže napredek in motivira, da dosežete zastavljene cilje. Hkrati pa prepriča tudi s svojo estetskostjo, zlasti v kombinaciji z raznovrstnimi številčnicami, ki vam dopušča, da njen videz prilagodite po svojih željah.

Številčnice najdete v razdelku z digitalnimi številčnicami v aplikaciji Zdravje, nekatere od novih s športno tematiko pa so na voljo tudi za pametne ure serije Watch GT 2.

Več kot 100 vadbenih programov

Se najbolje počutite pri dvigovanju uteži v fitnesu? Ali vas bolj sprosti in napolni z energijo plavanje? Ne glede na to s katerim športom se ukvarjate najraje, vam bodo Huaweieve pametne ure vedno stale ob strani, saj svoje zmogljivosti najbolj pokažejo med spremljanjem vadb in športov. Odlikuje jih natančno spremljanje in pregleden prikaz zabeleženih podatkov na uri ali v mobilni aplikaciji, zaradi česar mnenje osebnega trenerja ni več nujno potrebno.

Z več kot 100 športnimi načini, vključno z 19 profesionalnimi vadbami – 12 na prostem in 7 v prostorih, so ure serije Huawei Watch 3 zasnovane, da zadovoljijo rekreativce in vrhunske športnike. Poleg teh je na voljo še 85 prilagojenih načinov, ki pokrivajo ekstremne, zimske, športe v vodi in z žogo ter vadbo na napravah (fitnes). Ni pomembno, katera dejavnost vam je pri srcu, ura bo poskrbela za vse in bo kmalu postala pomočnik in prijatelj, ki spodbuja, da postanete boljši.

Medtem, ko uživate v vadbi, ura namreč beleži in analizira ključne meritve, vključno s trajanjem, porabljenimi kalorijami, intervali srčnega utripa, napredkom in predlaganim časom za okrevanje. Podatke, ki omogočajo razumeti uspešnost vadbe in načrtovati naslednje dejavnosti, lahko po koncu vadbe z enim samim dotikom delite z bližnjimi prek družbenih omrežij.

Bodite aktivni celo leto

Pametna ura serije Huawei Watch 3 vas bo hkrati spodbujala, da ste aktivni celo leto. Vzemimo na primer prikaz telesne dejavnosti s tremi obroči, ki so odlično orodje, saj motivirajo, da zastavljene cilje dosežete vsak dan. Prikazujejo tri vrste podatkov – število korakov, čas zmerne in visoke aktivnosti in čas, ko stojite. Pomembno pa je, da si pravilno zastavite cilje v aplikaciji Zdravje. Privzeti cilj je 10 tisoč korakov na dan, toda lestvico lahko postavite tudi višje. Čas zmerne in visoke aktivnosti, ki ga ura izračuna na podlagi merjenja tempa premikanja in srčnega utripa, je privzeto 30 minut. Znano je, da predolgo sedenje ni primerno, zato vas bo pametna ura vsako uro opomnila, da vstanete in se razgibate.

Pametna ura serije Huawei Watch 3 se tako izkaže kot varuh zdravja in osebni trener, ki neposredno in natančno spremlja vsak vaš gib. Poleg tega bo beležila srčni utrip, nasičenost kisika v krvi in ocenila kakovost spanja. Če želite, da ostanete predani, merite napredek in dosežete cilje glede telesne pripravljenosti, ne glede kako veliki ali majhni so, je omenjena pametna ura odlična izbira.

Drzen preizkus novih pametnih ur

Prav nove ure serije Watch 3 pa so tudi del izjemne dogodivščine EuroTrip. Ker Watch 3 in Watch 3 Pro odlikuje odlična avtonomija baterije, so se pri Huaweiu odločili to dokazati tudi v praksi. Z uro Watch 3 Pro so opremili dva drzna pustolovca Zuzio in Andrzeja Treneiro, ki sta se podala na štiri tisoč kilometrov dolgo pot po Evropi, vendar s prav posebno zanko – na 21-dnevnem popotovanju, na katerem bosta prečkala 8 držav, naj ne bi uporabila polnilca. Tako bosta uro podvrgla resnično težki preizkušnji.

Del njune zgodbe pa ste lahko tudi vi. S pustolovcema se boste namreč lahko srečali 12. avgusta, ko se bosta ustavila v Sloveniji.

Huaweiev ekosistem za brezšivno povezljivost

Poleg ur serije Watch 3, pametne zapestnice Band 6, brezžičnih slušalk FreeBuds 4, ki so že na voljo na slovenskem trgu, je Huawei pred kratkim predstavil še novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView. Gre torej za obširen ekosistem, ki vam omogoča še lažjo povezljivost tako pri delu kot zabavi.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

AGORA d.o.o.

Parmova ulica 53 , 1000 Ljubljana, Tel: 01 280 16 20 / 031 603 396
AGORA d.o.o., podjetje za ustvarjalne komunikacije, je bilo ustanovljeno 21. septembra 1989. Sedež podjetja je na Parmovi 53 v Ljubljani, kjer imajo učilnice za izobraževalno delo ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640