Obvestila podjetij
29.09.2010 09:14
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tivoli Storage Manager v6.2

Tivoli Storage Manager 6.2 je vodilna programska oprema za varnostno shranjevanje, restavriranje in arhiviranje podatkov.
Tivoli Storage Manager v6.2
Tivoli Storage Manager v6.2

Podpira praktično vse platforme in hrambne medije, nudi splošne in aplikacijske kliente z možnostjo kompresije, omogoča LAN-free (SAN) varnostno shranjevanje podatkov, deduplikacijo vsebin, avtoriziran dostop in nadzor nad življenjsko dobo podatkov. Sedaj se deduplikacija pri varnostnem shranjevanju datotek lahko izvaja neposredno na klientu, kar prinaša manj obremenitve s pošiljanjem duplikatov po omrežju.

Predhodno je funkcionalnost deduplikacije terjala Extended Edition licenco, sedaj pa je ta možnost vključena tudi v standardno izdajo. Ena od metod v uporabi je progresivno varnostno shranjevanje, kar pomeni, da se podatki prenesejo samo pri prvem zapisovanju, pri vseh naslednjih pa samo shranjujejo spremembe. S tem ni potrebe potratno tedensko ali celo dnevno preobremenjevanje strežnikov, omrežij in ljudi s prenašanjem celotnih podatkov za potrebe varnostnih kopij, čas morebitne restavracije sistema pa se lahko skrajša tudi do petkrat.

IBM Tivoli Storage Manager skrbi za to, da so podatki enega strežnika shranjeni na enem mestu in s tem lažje in hitreje dostopni. Pri sistemih, ki so lokacijsko razpršeni, omogoča izdelavo načrta na enem mestu (kjer bo določen podatek shranjen in kako dolgo bo shranjen). TSM 6.2 razširja podporo na vse bolj prisotna virtualizirana okolja skozi samodejno zaznavanje strežnikov in izrabljanje programskega vmesnika VMware vStorage in VSS pri Hyper-V. Združevanje varnostnega shranjevanja na ravni gostiteljev znižuje število klientov in poenostavlja upravljanje s sistemom. Izboljšava je tudi pri distribuciji klientov, ki podpira avtomatizacijo v Windows okolju, administracija pa omogoča definicijo politik in posodabljanje klientov na želen nivo iz osrednjega upravljalskega vmesnika.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MARMIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MARMIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Tivoli Storage Manager v6.2

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MARMIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku