Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
12.05.2022 11:31

Deli z drugimi:

Share

Kako in zakaj bi morali postaviti interni sistem za tiskanje unikatnih nalepk?

Ker le tako lahko zagotovite, da bodo vaši izdelki izstopali med množico ali pa zanesljivo prišli do naslovnika.

Imate popoln izdelek, za katerega ste že pripravili proizvodno linijo, oglaševanje in distribucijo? Zakaj ga še niste lansirali? Kaj vam manjka? Kar potrebujete, je identiteta izdelka, ki jo lahko ustvarite z nalepko oziroma etiketo. Unikatna nalepka bo povečala donosnost in privlačnost želenega izdelka, obenem pa poskrbela, da si vas bodo kupci in uporabniki zapomnili. Sčasoma lahko nekaj na videz tako preprostega, kot je nalepka, vodi v oblikovanje blagovne znamke in boljšo prepoznavnost.

Dobro izdelane barvne nalepke poleg ustvarjanja identitete zagotavljajo ključne informacije, ki jih potrebujejo vaše stranke. Več študij je dokazalo, da oznake na embalaži izdelka vplivajo na nakupne odločitve večine kupcev.

Obstaja več vrst nalepk. Omenili smo že nalepko izdelka, ki vpliva na njegovo prepoznavnost. Veliko povpraševanja je tudi po klasifikacijskih, opisnih, informativnih, skladnostnih in transportnih nalepkah.

Ne glede na velikost in panogo je v večini primerov najprimernejše mesto za tiskanje nalepk kar znotraj podjetja. Vzpostavitev internega sistema za tiskanje nalepk vam zagotavlja številne prednosti: dostopnost, fleksibilnost, stroškovno učinkovitost, kakovost in neodvisnost od tretjih ponudnikov.

Interni sistem za tiskanje nalepk pa ne pomeni, da potrebujete industrijske tiskalnike nalepk. Če so vaše potrebe manjše in ne potrebujete več sto tisoč nalepk na zalogi, potem je za vas dovolj že namizni barvni tiskalnik nalepk, kot na primer Epson CV-C4000e.

Epson CV-C4000e – visoka kakovost in preprosta uporaba

Kaj izstopa pri namiznem barvnem tiskalniku C4000e? Najprej zagotovo kompaktna oblika, ki je idealna za uporabo v (manjših) pisarniških prostorih. Sledijo napredne funkcije, preprostost uporabe, razširljivost, vrhunska povezljivost in neprimerljiva kakovost tiskanja nalepk ne glede na izbrano velikost in materiale. Njegova raznovrstnost omogoča uporabo v različnih poslovnih panogah, od hrane in pijače do kemičnih in farmacevtskih izdelkov.


»C4000 je pomemben korak naprej iz dveh razlogov. Prvič, izpolnjuje potrebe trga po namizni namestitvi, ki lahko zagotovi preprosto in zanesljivo visokokakovostno tiskanje nalepk. Drugič pa to pomeni, da Epson ponuja rešitev za tiskanje nalepk na zahtevo podjetjem vseh vrst in velikosti,« pravi Tvrtko Ljubić, vodja poslovnih kupcev, Epson.


Za tiskanje navdušujočih barvnih nalepk, s katerimi boste dvignili prepoznavnost svojega izdelka, so na voljo standardno, visokokakovostno, visokoločljivostno in štiribarvno tiskanje ter funkcija barvnega ujemanja (profil ICC in orodje za ujemanje barvnih točk).

Epson C4000 je prav tako izjemno intuitiven tiskalnik nalepk. Na začetku smo izpostavili njegovo preprostost in uporabniku prijazno uporabo. Začetek tiskanja nalepk je skorajda takojšnji. Vse, kar morate storiti, je, da povežete tiskalnik nalepk z izbrano pametno napravo, na kateri boste oblikovali nalepke. Tiskalnik boste upravljali na velikem 2,7-palčnem LCD zaslonu, kjer boste lahko spremljali stanje tiskanja nalepk in spreminjali nastavitve. Zvitke tiskanih medijev lahko kadarkoli in zelo preprosto zamenjate. Epsonov tiskalnik nalepk ima tudi samodejni rezalnik, ki ga lahko zamenjate sami, brez pomoči serviserja.

tiskanje-nalepk-Epson-barvni-tiskalnik-nalepk-1

Vsestranska integracija in obstojna črnila

Serija barvnih tiskalnikov nalepk C4000 je povezljiva z različnimi sistemi in napravami. Na voljo so gonilniki za ESC Label, Linux in Max. Z razvojnimi orodji SDK pa lahko tiskalnik nalepk povežete tudi s pametnimi napravami, ki delujejo na operacijskih sistemih iOS in Android. Dodatna povezljivost je na voljo preko Wi-Fi protokola, ki vam omogoča tiskanje kadarkoli in kjerkoli.

Tiskalniku C4000e je priloženo črnilo z visokim sijajem ali mat črno črnilo, s katerim boste ustvarili jasno in ostro črno besedilo ter bogate slike na različnih podprtih tiskanih medijih, od neskončnega papirja, neskončnih nalepk do rezanih nalepk različnih oblik in papirja s črno oznako.

Tiskalnik C4000e poleg kakovosti poskrbi tudi za obstojnost tiska, in sicer po zaslugi posameznih kartuš s pigmentnim črnilom, s katerim boste ustvarili hitro sušeče se nalepke z izjemnimi podrobnostmi, ki so odporne na razmazovanje, vodo in bledenje.

Za več informacij o barvnem tiskalniku Epson CV-C4000e obiščite spletno stran Tiskalnik nalepk | industrijski tiskalniki | tiskalnik etiket (fiteh.si).

Fiteh d.o.o.

Tel.: 01 7216 794

E-mail: info@fiteh.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Epson tiskalniki Epson barvni tiskalnik nalepk

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več