Računalništvo, telefonija
16.08.2012 07:05

Deli z drugimi:

Share

Tiskalnik časopisa za 21. stoletje nared za prodajo

Tiskalnik, ki bo polepšal naš vsakdan!
Tiskalnik, ki bo polepšal naš vsakdan!

Londonsko podjetje Berg je pričelo z zbiranjem prednaročil za miniaturni tiskalnik, ki bo povsem revolucioniral način tiskanja dokumentov, člankov, miselnih iger, seznamov in podobno. Tu namreč gre za tiskalnik Little Printer, ki meri zgolj 11 x 13 x 8 centimetrov in tiska na papir širine dobrih 7 centimetrov. Novost na papir tiska črke in grafiko preko termičnega tiskalnika. Tu gre za posebno vrsto papirja, ki pa je naprodaj v vsaki bolje založeni papirnici.

Miniaturni tiskalnik Little Printer se z zunanjimi napravami povezuje preko brezžičnega omrežja Wi-Fi. Ta omogoča tiskanje novic, križank, tračev in ostalih zadev s pomočjo predhodne registracije preko pametnega telefona. Naprava deluje na zelo preprost način. Tu se namreč le povežemo na eno izmed številnih spletnih storitev, kot so Foursquare, Facebook, Google+, Guardian in druge ter preko pametnega mobilnega telefona izberemo, kaj naj nam tiskalnik Little Printer natisne na papir. Ta je na las podoben računu, ki ga dobimo v trgovini.

Podjetje Berg prednaročila za tiskalnik Little Printer že sprejema na spletnem naslovu http://goo.gl/ufII3. Novost je vse prej kot poceni, saj je za njo potrebno odšteti kar preračunanih 255 evrov. Če vam ni žal denarja, vas bo zagotovo razveselilo to, da je tiskalnik Little Printer mogoče naročiti tudi v Slovenijo. K ceni 255 evrov bo potrebno primakniti še preračunanih 19 evrov poštnih stroškov. Podjetje Berg bo z dobavo prvih tiskalnikov pričelo v sredini oktobra.


Prijavi napako v članku