Računalništvo, telefonija
03.09.2012 07:19
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Računalniška miška, da te kap!

Glavni adut računalniške miške Thermaltake Level 10 M je njena prilagodljivost.
Glavni adut računalniške miške Thermaltake Level 10 M je njena prilagodljivost.

Podjetje Thermaltake je ponudilo v prodajo vrhunsko računalniško miško, ki je pisana na kožo tako računalniškim mojstrom, kot tudi ljubiteljem računalniških iger. Miško Level 10 M je računalniški gigant oblikoval skupaj s podjetjem Designworks USA, ki je v lasti bavarskega avtomobilskega koncerna BMW. Novost je seveda povsem skladna s prestižnim računalniškim ohišjem Level 10 GT, ki ga je podjetje Thermaltake ponudilo v prodajo v začetku lanskega leta.

Glavni adut računalniške miške Thermaltake Level 10 M je njena prilagodljivost. Vijak na hrbtni strani namreč omogoča, da višino računalniške miške prilagodimo tako položaju, kot velikosti roke. Vrhnji del miške se za nameček še nagiba v vodoravni smeri. Ohišje novosti je izdelano iz materiala, ki se običajno uporablja v vesoljski industriji in gradbeništvu. To je povsem trdno in odporno na korozijo. Ker je zgornji del miške »preluknjan«, roka celo pri najhujših obremenitvah (na primer pri igranju streljačin) ostane povsem suha.

Thermaltake Level 10 M je programabilna miška, zato jo lahko uporabnik povsem prilagodi njegovim potrebam. Za ta namen je na voljo kar pet stranskih tipk in dve klasični na vrhu ohišja, pri čemer eno tipko, imenovano »Z«, lahko opremimo s kar petimi različnimi ukazi. Uporabnik lahko preklaplja med petimi različnimi igralnimi profili in to kar med igro. Žična miška ima za osvetlitev notranjosti ohišja na voljo kar sedem različnih barvnih odtenkov. Največja ločljivost računalniške miške Thermaltake Level 10 M znaša 8200 DPI.

Vrhunska računalniška miška Thermaltake Level 10 M bo kmalu naprodaj v vseh bolje založenih računalniških trgovinah v Evropi, ZDA in Aziji. Na voljo bo v štirih barvnih kombinacijah, in sicer diamantno črtni, kovinsko beli, vojaško zeleni in krvavo rdeči. Onkraj luže bo za novost potrebno odšteti preračunanih 80 evrov. Pri nas bo Thermaltake Level 10 M vredna okoli stotaka.


Prijavi napako v članku