Igre
05.05.2020 08:30
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

The Last of Us 2 v prodaji že prihodnji mesec

Post-apokaliptična uspešnica bo dobila nadaljevanje in TV-serijo.
Post-apokaliptična uspešnica bo dobila nadaljevanje in TV-serijo.

Potem ko je koronavirus odnesel majski izid ene najtežje pričakovanih iger leta, sta Sony in Naughty Dog pred kratkim razveselila z novico, da na drugi del post-apokaliptične uspešnice vendarle ne bo treba več dolgo čakati. The Last of Us Part II bo v digitalnih in fizičnih trgovinah tako na voljo že 19. junija, seveda ekskluzivno za PlayStation 4.

Novi datum izida je Sony najavil presenetljivo hitro po neuradnem razkritju dobršnega dela zgodbe, ki je ustvarjalcem menda povzročil obilo sivih las. Japonski tehnološki velikan je pri tem pozval oboževalce, naj se izogibajo kvarnikom, obenem pa se nemudoma podal na lov za domnevnimi žvižgači. Ker je Naughty Dog zadnje čase pogosto deležen kritik zaradi prenapornega delovnika, so se sprva pojavila namigovanja, da je podrobnosti zgodbe in sveže video posnetke igralnosti na spletu objavil nekdo od zaposlenih. Zadnje ugotovitve pa kažejo, da za dejanjem stojijo hekerji, ki so pridobili dostop do zasebnih strežnikov podjetja.

Mnogi oboževalci čustvene post-apokaliptične zgodbe Joela in Ellie so nad objavljenimi podrobnostmi precej razočarani, a razvojna ekipa Naughty Dog miri, da bo igra absolutno vredna igranja, ne glede na objavljene kvarnike.


Prijavi napako v članku