Računalništvo, telefonija
09.01.2018 14:00

Deli z drugimi:

Share

Terminal TC20 – (R)evolucija pri Zebri


Terminal TC20 - (R)evolucija pri Zebri
Terminal TC20 - (R)evolucija pri Zebri

Za uspešno vodenje vašega podjetja potrebujete trden odnos s svojimi strankami in pa dober pregled nad zalogo. Poleg tega, da naprava TC20 dobro izgleda, združuje poslovne koristi, ki so potrebne, da prihranite čas in denar, izboljšate prodajo in povečate dobičkonosnost svojemu poslovanju – vse to po dostopni ceni.

Vam je terminal padel na tla?

Ni problema. TC20 bo prenesel padec. Lahko ga uporabljate v prašni sobi, zunaj na dežju, ali pa na vročini ali na nizkih temperaturah – TC20 bo prenesel vse. Kodo, tudi v slabšem stanju, lahko enostavno poskenirate, kot da bi naredili fotografijo.


Vam zmanjkuje baterije?

Ni problema, s TC20 ne potrebujete napajalnika. Med dodatki za TC20 je tudi ovitek z vgrajeno baterijo, s katerim lahko napolnite terminal in nadaljujete z delom. Zebra vam omogoča še polnjenje preko USB kabla, podstavka ali s podstavkom za polnjenje večih terminalov naenkrat.


Bi radi poskenirati črtno kodo slabše kvalitete?

Pametni telefoni niso narejeni za skeniranje črtnih kod – TC20 je! Poskenirate lahko vsako črtno kodo, tudi če je ta slabše kvalitete. Poskenirane kode lahko prenesete v Zebrino aplikacijo DataWedge in od tam naprej obdelujete podatke.


Vam je pomemben hiter prenos podatkov?

S TC20 ne boste dobili samo najhitrejšo Bluetooth in WIFI povezavo, temveč tudi brezžično povezavo, ki je enako zanesljiva in hitra kot žična povezava.


In kakšna je cena? Zebra je ustvarila revolucionarno tehnologijo za manjša in srednja podjetja – po dostopni ceni. Postavite se v vrsto pred konkurenco. Za več informacij kontaktirajte podjetje Info-kod.si.


Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku