Računalništvo, telefonija
23.07.2019 11:14

Deli z drugimi:

Share

Temu edinstvenemu računalniškemu ohišju se zagotovo ne boste mogli upreti!

Računalniško ohišje In-Win 309 je dejansko nekaj posebnega.
Računalniško ohišje In-Win 309 je dejansko nekaj posebnega.

Računalniška ohišja za namizne računalnike so vse prej kot všečna, zato jih bolj kot ne skrivamo in se z njimi ne kaj preveč bahamo. To pa nikakor ne drži za igričarsko ohišje podjetja In-Win, saj je edinstveno in se brez težav prikupi tudi najzahtevnejšim uporabnikom. V sprednjo stranico ohišja je namreč vgrajenih kar 144 diod LED, ki lahko prikažejo poljuben vzorec ali pa preprosto utripajo v ritmu glasbe. Za to pa poskrbi namenska programska oprema InWin GLOW, piko na i pa dajejo še namenski ventilatorji, ki pri vrtenju oziroma delovanju prav tako oddajajo barvne vzorce.

Računalniško ohišje In-Win 309 ima za pritrditev strojnih komponent številne možnosti, vanj pa lahko vstavimo tako osnovne plošče velikosti mini-ATX kot ATX polne velikosti. V novinca lahko vgradimo do dva klasična 3,5-palčna trda diska, tri 2,5-palčne trde diske, grafične kartice do dolžine 350 milimetrov in hladilna telesa za procesorje do premera 160 milimetrov. Ker je ohišje izdelano iz jekla, plastike in kaljenega stekla ne preseneča, da tehta kar 13,65 kilogramov.

Kljub prostornosti računalniško ohišje In-Win 309 ne bo zasedlo veliko prostora, saj meri le 553 x 500 x 238 milimetrov. Več informacij o nadvse zanimivem ohišju pa je na voljo na spletni povezavi https://www.inwin-style.com/en/gaming-chassis/309/.


Prijavi napako v članku